Hepar Genel Başkanı Pamukoğlu Açıklaması - Son Dakika
Politika

Hepar Genel Başkanı Pamukoğlu Açıklaması

Hepar Genel Başkanı Pamukoğlu Açıklaması

"Muhalefet partileri üzerine düşen görevleri yapmıyor.

01.03.2014 14:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, "Muhalefet partileri üzerine düşen görevleri yapmıyor. Bunlar düzen partileri ve düzenin bir parçası. Hiçbir fırsatı değerlendirmiyorlar. Meclis'i boykot etseler dünyada yer yerinden oynayacak ama bunu bile yapamıyorlar" dedi.

Pamukoğlu, Bursa'da bir otelde, partisinin aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'de özgürlük diye bir şeyin kalmadığını savundu.

Basının, baskı altında kaldığı için özgürce haber yapamadığını ve halkı aydınlatamadığını ileri süren Pamukoğlu, "Özgürlük, sorumluluk demektir. İnsanların, özgürlüğü çok sevdiğini de zannetmiyorum. Bu zor bir şeydir ve herkes kaldıramaz. Bu nedenle de ülkemizde basın özgürlüğü yok" ifadesini kullandı.

Son günlerde yayınlanan ses kayıtlarının gerçek olduğunu iddia eden Pamukoğlu, şöyle konuştu:

"Bu dönemde bütün dünyaya rezil olduk. Devlet olarak, millet olarak, insan olarak rezil olduk. Bu durum, onurlu bir toplumun kaldıracağı bir şey değildir. MÖ 500'lü yıllarda Budha, 'Çalma, yalan söyleme, insan öldürme' diyor. Tevrat da İncil de Kur'an-ı Kerim de aynı şeyi söylüyor. Bu dönem bunların hepsini görmekteyiz. Canlı varlıklardan, kemirgenlerin yanında bir de sömürgenler bulunur. Bu dönemde de insanların doğal inançları ve din duyguları sömürülüyor. Bu dönemde çalma var, yalan söyleme var, adam öldürme; o da var.

Muhalefet partileri üzerine düşen görevleri yapmıyor. Bunlar düzen partileri ve düzenin bir parçası. Hiçbir fırsatı değerlendirmiyorlar. Meclis'i boykot etseler dünyada yer yerinden oynayacak ama bunu bile yapamıyorlar. İşte bu yüzden biz varız, Hak ve Eşitlik Partisi var. 5 yıl önce programımıza bazı önemli konuları aldık. Rüşvet ve yolsuzluk yapan siyasiler ve kamu görevlileri özel mahkemelerde yargılanacak, bütün mallarına el konulacak ve Hazineye aktarılacak. Biz bunları 5 yıl önceden gördük ve kaleme aldık."

Pamukoğlu, daha sonra partisinin adaylarını tanıttı. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Hepar Genel Başkanı Pamukoğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement