"HERŞEYE Rağmen Etik" - Son Dakika
Güncel

"HERŞEYE Rağmen Etik"

-Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıp Tarihi ve Etik Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Çağatay Üstün, Bornova Belediyesinin katkılarıyla Dünya Etik günü kapsamında "Her Şeye Rağmen Etik" konulu konferans düzenledi.

25.05.2015 15:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konferansta tek konuşmacı olan Doç. Dr. Çağatay Üstün "Her Şeye Rağmen Etik" isimli sorumluluk projesinin başlangıcı hakkında bilgiler vererek konuşmasına başladı. Konferansta etik ve hukukun ilişkisi üzerinde duran Üstün "Etik ve Hukuk her zaman kol koladır fakat etik hukuktan daha önce gelmelidir" dedi. İlerleyen dakikalarda etik değerler hakkında kısa filmler izlenen konferansta daha sonra soru cevap bölümüne geçildi.

DAHA AZ TÜKETMELİYİZ

Dinleyicilerden sorular alan Doç. Dr. Çağatay Üstün, gelen sorulardan birinde "Etik konusunda sürekli yöneticilerden bir şeyler bekleniyor bu konuda bizler ne yapabiliriz ?" sorusuna "Daha az tüketmeliyiz fakat kapital düzende daha az tüketmek mümkün olmadığı için soruna bu açıdan bir çözüm bulmalıyız" şeklinde cevap verdi. Konferansın sonunda Bornova Belediye Başkan yardımcısı Zerrin Gençtürk tarafından Doç. Dr. Çağatay Üstün'e çiçek takdim edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'HERŞEYE Rağmen Etik' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement