Hidayet Türkoğlu, Milli Takım'ı Bıraktı - Son Dakika
Spor

Hidayet Türkoğlu, Milli Takım'ı Bıraktı

Hidayet Türkoğlu, Milli Takım\'ı Bıraktı

NBA takımlarından Los Angeles Clippers'ta forma giyen Hidayet Türkoğlu, A Milli Takımı bıraktığını açıkladı.

24.03.2014 09:26  Güncelleme: 09:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Basketbolunun efsane isimlerinden Hidayet Türkoğlu, A Milli Basketbol Takımı'ndan ayrılma kararı aldığını açıkladı.

"YERİMİ GENÇLERE BIRAKMAK İSTİYORUM"

Yazılı bir açıklama yapan Hidayet, şu ifadeleri kullandı. "1998 yılından bu yana aralıklı olarak görev aldığım Türkiye A Milli Basketbol Takımı'ndan tüm sevenlerimin de göstereceği anlayışla yerimi genç arkadaşlarıma bırakmak amacıyla ayrılma kararı aldığımı belirtmek isterim.

"HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Hüznü de, sevinci de hep birlikte yaşadığımız tüm Türk halkına, Türkiye Milli Basketbol Takımı yöneticilerine ve bugüne kadar hep birlikte yüreğimizi koyduğumuz, milli duygularımızın yoğunluğuyla gönülden centilmence mücadele verdiğimiz tüm milli takım arkadaşlarıma ve bizleri destekleyen tüm basın mensuplarına teşekkür ederim.

"TÜRK BAYRAĞI GÖĞSÜMDE VE GÖNLÜMDE YAŞAYACAKTIR"

Türkiye Basketbol Milli Takımı'nda oynayarak pek çok kez milli olmak, Türk bayrağını göğsümde ve gönlümde taşımanın onuru ve gururu her daim içimde yaşayacaktır. Ayrıca gerek Hidayet Türkoğlu Basketbol ve Spor Okulları'yla, gerekse çocuklarımıza ve gençlerimize örnek olacak sportif faaliyetlerle Türk sporuna hizmet etmeye devam edeceğim."

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Hidayet Türkoğlu, Milli Takım'ı Bıraktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • BERKE: DİLENCİ HİDAYET TV LERDE NASIL PARA DİLENDİ HATIRLADINIZ MI AVRUPA ŞAMPİYONASINDAN SONRA .AYIP ETTİ ONURUZCA BİR HARAKETTİ.GÜREŞÇİLER ATLETLER ÜÇ KURUŞA ÜLKEMİZİ TEMSİL EDERKEN BEYEFENDİ MİLYON DOLAR AĞAOĞLUNDNA DAİRE ALDILAR 7 2 Yanıtla
    ESKİ MİLLİ GÜRŞCİ: aynen kayılyorum çok karaktersiz görgüsüz bir çocuk biraz da zeka özürlü gibi geldi bana.avrupa finalinden sonra tv lerde bizi şaşırttı resmen utanmadan para dilendi ayıp etti .köylerde tarlalarda çalışan sporcularımız var altın madalya kazanan.onlar daha karakterli bunun gibi değiller.bu tarllarda çalışan sporcuların aylık maaşı 2500 tl 0 0
  • hidooooo: Los Angeles Clippers'ta da gençlere bırak yerini..Yerse :) 4 4 Yanıtla
  • ZCN: İsabet olmuş. 6 1 Yanıtla
  • Paşa Bey: HÂLA BİRDE OYNAYACAK MISIN ? YAŞITLARIN HACI OLDU SEN HALA TOP PEŞİNDEN KOŞTUR :P 1 4 Yanıtla

Advertisement