Hıncal Uluç: Drogba Bu Ülkeden Kovulmalı - Son Dakika
Spor

Hıncal Uluç: Drogba Bu Ülkeden Kovulmalı

Hıncal Uluç: Drogba Bu Ülkeden Kovulmalı

Usta gazeteci, Drogba'nın sakatlığına rağmen Fenerbahçe maçında sonra alem yapmasını eleştirirken "Drogba bu ülkeden kovulması gereken bir adam" dedi.

17.04.2014 10:31  Güncelleme: 10:27

Sabah gazetesi spor yazarı Hıncal Uluç, Galatasaray'la olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan  Didier Drogba hakkında olay yaratacak açıklamalar yaptı. Uluç, Fildişi golcünün bu ülkeden bir an evvel kovulması gerektiğini söyledi.

İşte Hıncal Uluç'un Sabah Gazetesi'ndeki o sözleri...

"DROGBA BU ÜLKEDEN KOVULMASI GEREKEN BİR ADAM"

Galatasaray'ın Fildişi Sahilli yıldız futbolcusu Didier Drogba, pubis bölgesinde, sağ kasığına ve bele vuran ağrı nedeniyle yurt dışına gönderildi. Şimdi Drogba bu ülkeden kovulması gereken bir adam. Çok daha sert konuşuyorum artık! Adamın sakatlığı pubis kasları. Pubis kaslarından sakat olan bir adam çok zorlu geçen bir Fenerbahçe derbisinden çıkar çıkmaz iki kadın ile gece kulübüne gidip sabah beşe kadar alem yapar mı?

"BU ADAM YÜZÜNDEN G.SARAY BÖLÜNDÜ"

Galatasaray ikincilik savaşına girmişken, (ikincilik demek Şampiyonlar Ligi'ne direkt girmek demek) kalan maçları çok önemliyken adam âlem yapıyor. Fenerbahçe maçının ardından sonra da diyor ki 'Ben doktoruma gidiyorum, hastayım.' Cehenneme git ve gelme. Bu adam yüzünden Galatasaray bölündü, bu adam yüzünden Galatasaray'da yabancılar ve yerliler bölündü.

"CHELSEA'DE DE AYNISINI YAPTI"

Bu adam zamanında Chelsea'de Anelka ve Ballack'ı nasıl perişan ettiğini biliyorum. Aynı egoizm orada da vardı. Frikik olurdu, Ballack Almanya milli takımının kaptanı ve frikikçisi, Anelka Fransa milli takımının frikikçisiydi ama hepsini bu atardı. Ballack'ın kızıp oyunu terk ettiğini hatırlıyorum. Aynı Drogba.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Hıncal Uluç: Drogba Bu Ülkeden Kovulmalı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Osman yaman: Bu ülkeden kovulacaksa en başta yorumcu olduğunu iddaa eden şarlatanlar kovulmalı ki Türk Futbolu biraz kafa dinlesin !.... Futbolculardan da drogbaya gelene kadar Melo ve Meireles form durumuna bakılmaksızın şutlanmalı. Keşke her kulüp Beşiktaş kadar kararlı olsa bu tarz durumlarda malumunuz Pascal Nouma ... ( BJK kulüp başkanı ''çıkın sahaya erkekliğinizi ıspatlayın '' dediği için ben o hareketi taraftara değil başkanıma cevap olarak yaptım '' demişti Nouma ve genede Yönetim göndermişti karaktersiz futbolcu diye. Bu arada beni beşiktaşlı sanmayın Çarşılıyım Ama KARŞIYAKA ÇARŞILI. sAYGILAR 4 6 Yanıtla
  • Bir umuttur yaşamak: Hıncal uluç hiçbir şey beğenmiyor ama burada çok haklı 7 1 Yanıtla
  • ezo: kovun gitsin o zaman :) 6 2 Yanıtla
  • SİBEL TIRNOVA: DROGBADAN ÖNCE BÜLENT TULUN KOVULMALI MADEM İYİ GALATASARAYLIYIM DİYORSUN ONU YAZSANA TAKIMI NASIL BÖLDÜĞÜNÜ İKİLİK ÇIKARDIĞINI ESAS O YAPTI HER ŞEYİ..ADIN GİBİ BİLİYOR AMA SÖYLEYEMİYORSUN NEDEN Kİ??BÜLENT TULUN OLDUĞU SÜRECE GALATASARAY ASLA DÜZELEMEZ..BİZİM PARAMIZLA BİZE HAİNLİK YAPAN TEK ADAM..AMA HALA YÖNETİM BUNU GÖRMÜYOR... 3 0 Yanıtla

Advertisement