Hınıs MHP'nin Olacak - Son Dakika
Yerel

Hınıs MHP'nin Olacak

Hınıs MHP\'nin Olacak

Milliyetçi Hareket Partisi Hınıs Belediye Başkan adayı Berat Özer, 30 Mart yerel seçimlerinde bir ilke imza atacağını söyledi.

26.03.2014 16:53

Milliyetçi Hareket Partisi Hınıs Belediye Başkan adayı Berat Özer, 30 Mart yerel seçimlerinde bir ilke imza atacağını söyledi. Başkan adayı Özer, "Adalet ve Kalkınma Partisi'nin adaylarının giremediği ve genellikle Alevi kardeşlerimizin yaşadıkları köylerde Milliyetçi Hareket Partisi adayları olarak bizler yoğun bir ilgiyle karşılaşıyoruz. AKP'nin girmeye cesaret edemediği bu köylerden alacağımız oylarla Hınıs MHP'nin kalesi olacaktır. Gezilerimizde gördüğümüz tablo bizleri şaşkınlık içerisinde bırakıyor. Hınıs ve köylerinde taş üstüne taş konmamış. Kısacası ilçemiz AKP döneminde hizmete aç kalmış. İş başına geldiğimiz zaman Hınıs 81 köyüyle hizmete doyacaktır. MHP Hınıs'a giremiyor diyenleri, halkımızla kurduğumuz sıcak ilişkileri görmeye davet ediyorum. AKP ilçemizden oy alacağını sanıyorsa, yanılacağını söylüyorum. Partiye karşı halkın büyük bir tepkisi var. MHP'ye yönelik olarak da büyük bir ilgi ve alaka mevcut. Özellikle köylerimizdeki vatandaşlarımızın tercihinin partimizden yana olacağını şimdiden söylüyorum" şeklinde konuştu.

HINIS HİZMETE DOYACAK

AKP belediyesi tarafından ilçeye hizmet yapılmadığını savunan Milliyetçi Hareket Partisi Hınıs Belediye Başkan adayı Özer, "İktidar Partisine ait bir belediye tarafından yönetilen Hınıs, ne yazık ki en sıradan sorunlarını bile çözememiş. Bu AKP adına bir utanç tablosudur. Ama 30 Mart seçimlerinden sonra ilçemiz hak ettiği tüm hizmetleri fazlasıyla alacaktır. Biz bu manada çalışmalarımız sürdürüyor, projelerimiz hazırlıyoruz. Hınıs Belediyesi MHP'li başkanla şaha kalkacak ve bir daha da bizlerden vazgeçmeyecektir. Çünkü bizler dersimize iyi çalıştık. İlçemize çağ atlatmak, halkımızın gönlüne girmek için bu yola çıktık. Halkımızdan alacağımız oylarla, ilçemizi yeni baştan imar edeceğiz. İlçemiz ve 81 köyü bizimle birlikte hizmet neymiş görecek" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hınıs MHP'nin Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement