Hırsızlık Şüphelisi Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Hırsızlık Şüphelisi Tutuklandı

Gaziosmanpaşa'daki bir iş yerinden 52 dizüstü bilgisayar ile çeşitli elektronik eşyaların çalınması olayına karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan 5 kişiden biri tutuklandı.

16.04.2015 00:28

Gaziosmanpaşa'daki bir iş yerinden 52 dizüstü bilgisayar ile çeşitli elektronik eşyaların çalınması olayına karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan 5 kişiden biri tutuklandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği'ne, 7 Nisan'da Bağlarbaşı Caddesi'ndeki bir iş yerinden 52 diz üstü bilgisayar ve çeşitli elektronik eşyaların çalındığı ihbarı yapıldı.

İhbarın ardından çalışma yapan polis ekipleri, iş yerinin çatısından içeri girerek hırsızlığı yaptığı öne sürülen O. N. Ö (38), M. M. (38), U. B. (18) ve A. Ö. (30) ile S. D (29) adlı kadını gözaltına aldı.

Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda, söz konusu iş yerinden çalındığı tespit edilen 1 dizüstü bilgisayar ile 19 Mart'ta Beyoğlu'ndaki bir iş yerinden çalındığı anlaşılan 15 bin lira değerinde kadın saçı ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden A. Ö. tutuklandı. Şüpheli M. M. hakkında adli kontrol hükümleri uygulanırken, O. N. Ö, S. D. ve U. B. ise serbest bırakıldı.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement