Hisarcık Belediyesi'nden 10 Bin Ton Beton Asfalt - Son Dakika
Yerel

Hisarcık Belediyesi'nden 10 Bin Ton Beton Asfalt

Hisarcık Belediyesi\'nden 10 Bin Ton Beton Asfalt

Kütahya’nın Hisarcık İlçe Belediyesince ilçe merkezinde başlatılan asfalt çalışmalarında yollara yaklaşık 10 bin ton beton asfalt serildiği bildirildi.

11.07.2016 13:05

Kütahya'nın Hisarcık İlçe Belediyesince ilçe merkezinde başlatılan asfalt çalışmalarında yollara yaklaşık 10 bin ton beton asfalt serildiği bildirildi.

Halil Kurnaz Bulvarındaki asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Akçay, ilçe merkezindeki Süleyman Demirel Bulvarı, Zekeriya Kaplan Caddesi, Halil Kurnaz Bulvarı ve Güner Önce Caddesinde bir süre önce başlatılan beton asfalt çalışmalarının bitme aşamasına geldiğini söyledi.

Akçay," Belediyemizin hizmet alanına giren her yerde yaşayan halkımıza hizmet vermek için geceli gündüzlü çalışıyoruz. Yaklaşık bir ay önce ilçe merkezindeki Süleyman Demirel Bulvarı ve Zekeriya Kaplan Caddelerinde başlatılan beton asfalt çalışmaları tamamlandı. Güner Önce Caddesinden Halil Kurnaz Bulvarı ve TOKİ kavşağı istikametinde beton asfalt çalışmaları ise tamamlanmak üzere. Çalışmalarda toplam 5 kilometrelik yola yaklaşık 10 bin ton beton asfalt malzemesi serildi. Amacımız ilçe genelinde yolların kalitesini arttırarak vatandaşın rahat ulaşımına katkıda bulunmak" dedi.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hisarcık Belediyesi'nden 10 Bin Ton Beton Asfalt - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement