Hisarcık'ta 1.kitap Şenliği - Son Dakika
Yerel

Hisarcık'ta 1.kitap Şenliği

Hisarcık\'ta 1.kitap Şenliği

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde, Adres Yayın Dağıtım ve İlker Kırtasiye tarafından 5 gün sürecek olan ’Hisarcık 1.Kitap Şenliği’ etkinliği düzenlendi.

16.02.2015 17:22

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde, Adres Yayın Dağıtım ve İlker Kırtasiye tarafından 5 gün sürecek olan 'Hisarcık 1.Kitap Şenliği' etkinliği düzenlendi.

Belediye Düğün Salonundaki Hisarcık 1.Kitap Şenliği'nin açılışını Kaymakam Fethi Savran yaptı. Açılışa Garnizon Komutanı Oğuz Uçak, Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, İlçe Emniyet Amiri Muhammet Lütfi Erdem, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci, okul idarecileri, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

"Hisarcık 1.Kitap Şenliği" çerçevesinde okul öncesi, ilk, orta ve lise öğrencilerine yönelik kitap satış standlarında öğrencilere yüzde 15-50'ye varan indirimlerle binlerce zengin içerikli kitabın sunulduğunu söyleyen firma temsilcileri, Hisarcık'ta okuma kültürüne katkı sağlamayı amaçladıklarını belirttiler.

20 Şubat Cuma gününe kadar halka açık olan şenlik, 09.00- 20.00 saatleri arasında ziyaret edilebiliyor.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hisarcık'ta 1.kitap Şenliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement