Hisarcık'ta Mahalle İftarı - Son Dakika
Yerel

Hisarcık'ta Mahalle İftarı

Hisarcık\'ta Mahalle İftarı

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde Kaymakamlık ve belediye işbirliği ile Yenidoğan Mahallesi’nde halka yönelik iftar programı düzenlendi.

14.06.2016 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde Kaymakamlık ve belediye işbirliği ile Yenidoğan Mahallesi'nde halka yönelik iftar programı düzenlendi.

Yenidoğan Mahallesinde düzenlenen iftar organizasyonunda yemek dağıtımına İlçe Kaymakamı Davut Bayraktar ve Belediye Başkanı Fatih Çalışkan'da iştirak etti. Cumhuriyet İlkokulu bahçesinde kurulan yaklaşık 500 kişilik iftar sofrasına, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Belediye Başkanı Çalışkan, Kaymakamlığında katkılarıyla geçen yıldan bu yana düzenledikleri geleneksel mahalle iftarlarının ilkini Yenidoğan Mahallesinde gerçekleştirdiklerini söyledi.

Çalışkan,"Halkımızla kardeşlik bağlarımızı güçlendirmek ve onlara daha yakın olabilmek adına düzenlediğimiz mahalle iftarları sayesinde her kesimden vatandaşlarımızla birlik beraberlik içinde bu kutlu sofralarda buluşmanın mutluluğuna erişiyoruz. Çünkü bizler her ne kadar yönetici olsak ta halkın içinden gelen insanlarız. Ramazan süresince iftar programımızı diğer mahallelerimizde de sürdüreceğiz. Davetimize icabet eden herkese teşekkür ediyor, daha nice iftar sofralarında buluşmak üzere, tüm halkımızın ve İslam aleminin Ramazan ayını kutluyorum"dedi.

Yenidoğan Mahallesindeki iftar sofrasına Kaymakam Davut Bayraktar, Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, Belediye Başkan vekili Süleyman Akçay, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci, Özel İdare Müdürü Mevlüt Erkul, Orman İşletme Şefi Nihat Acat, ile mahalle halkı katıldı.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hisarcık'ta Mahalle İftarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement