Hisarcık'ta Öğretmenlere "Belletmen Eğitimi Farkındalık Kursu" - Son Dakika
Yerel

Hisarcık'ta Öğretmenlere "Belletmen Eğitimi Farkındalık Kursu"

Hisarcık\'ta Öğretmenlere "Belletmen Eğitimi Farkındalık Kursu"

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde pansiyonlu okullarda görev yapan öğretmenler için “Belletmen eğitimi farkındalık kursu” düzenlendi.

13.12.2015 12:44

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde pansiyonlu okullarda görev yapan öğretmenler için "Belletmen eğitimi farkındalık kursu" düzenlendi.

Pansiyonlu okullarda görev yapan öğretmenlerin "Belletmen Eğitimi" konusunda bilgilerini arttırmak amacıyla Hisarcık Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirilen ve 26 öğretmenin katıldığı kursta, 3 günde toplam 18 saat eğitim verilecek.

Program boyunca kursiyerlere, İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Furkan Verdi tarafından temel ilk yardım eğitimi, Hisarcık Anadolu Lisesi Biyoloji Öğretmeni Himmet Otcu tarafından okul ve kurumlarda hijyen sanitasyonun genel kuralları ile okul pansiyonları ve uygulamalar, Hisarcık Anadolu Lisesi Psikolojik Danışmanı Ramazan Yılmaz tarafından temel iletişim, ergenlik dönemi gelişimi ve görülebilecek risk faktörleri, Simav Anadolu Lisesi Eğitici Formatör Öğretmeni Emin Balı tarafından ise, okul pansiyonları ve uygulamaları konularında eğitim verilecek. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hisarcık'ta Öğretmenlere 'Belletmen Eğitimi Farkındalık Kursu' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement