Hisarcıklıoğlu: Nejat Uygur'un, Türk Tiyatrosu'ndaki İmzası Unutulmayacak - Son Dakika
Ekonomi

Hisarcıklıoğlu: Nejat Uygur'un, Türk Tiyatrosu'ndaki İmzası Unutulmayacak

Hisarcıklıoğlu: Nejat Uygur\'un, Türk Tiyatrosu\'ndaki İmzası Unutulmayacak

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Nejat Uygur'un Türk tiyatrosundaki imzasının unutulmayacağını belirterek, Türk halkının kalbindeki yerinin hiç kaybolmayacağını vurguladı.TOBB Başkanı Rifat...

19.11.2013 14:04

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Nejat Uygur'un Türk tiyatrosundaki imzasının unutulmayacağını belirterek, Türk halkının kalbindeki yerinin hiç kaybolmayacağını vurguladı.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, usta tiyatrocu Nejat Uygur'un vefatı üzerine yayımladığı mesajda, Uygur'un Türk tiyatrosunda çok önemli izler bıraktığını vurgulayarak, "Mesleğine âşık bir insandı. Türk halkının kalbindeki yeri hiç kaybolmayacak" ifadesini kullandı.

Hisarcıklıoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Ömrünü tiyatroya adayan büyük üstad Nejat Uygur'un vefatı hepimizi derinden üzdü. Uygur, dünyanın belki de en zor işlerinden birisini büyük bir başarıyla yaparken, samimiyeti ve yeteneği ile hepimizin gönlünde haklı bir yer edindi.

Kendisinden sonra gelecek tiyatrocular için daima örnek alınacak bir isim olan usta sanatçıyı, hem meslektaşları ve hem de sanatseverler hiçbir zaman unutmayacaktır. Türk iş dünyası adına, Nejat Uygur'a Yüce Allah'tan rahmet, kederli ailesine, tüm sevenlerine ve tiyatro camiasına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi Hisarcıklıoğlu: Nejat Uygur'un, Türk Tiyatrosu'ndaki İmzası Unutulmayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement