Hızlı ve Öfkeli 8'e Hazır Olun - Son Dakika
Teknoloji

Hızlı ve Öfkeli 8'e Hazır Olun

Hızlı ve Öfkeli 8\'e Hazır Olun

Yeni gelen bilgilere bakılacak olursa, Hızlı ve Öfkeli 8 kesinleşti gibi.

15.11.2014 10:42
Emre Çetinkaya - -

Hız tutkunlarının vazgeçilmezi Hızlı ve Öfkeli serisinin son filmi yani Hızlı ve Öfkeli 7'nin fragmanı geçtiğimiz haftalarda yayınlanmıştı. Bilindiği üzere geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden ünlü aktör Paul Walker'a veda niteliği taşıyacak olan bu yeni filmin 3 Nisan 2015'te vizyona girmesi bekleniyor. Bunun yanında en çok merak edilen ise bu serinin devam edip etmeyeceği.


Bu konuda geçen gün önemli gelişmeler yaşandı. Deadline'ın yapmış olduğu habere göre, daha önce birden fazla Hızlı ve Öfkeli filmi çeken yönetmen Justin Lin tekrar seriye dönüyor. Bilindiği üzere Lin seriyi Hızlı ve Öfkeli 7 ile beraber James Wan'a devretmişti. Ancak görünüşe göre Universal şimdiden Hızlı ve Öfkeli 8 için çalışmalara başlamış ve eski yönetmeniyle şimdiden anlaşmış bile.


Öte yandan bu projenin hayata geçirilmesiyle birlikte Paul Walker'ın olmadığı bir Hızlı ve Öfkeli filmi nasıl olacak onu da görmüş olacağız. Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz?




Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Hızlı ve Öfkeli 8'e Hazır Olun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ulaş Ömer Kaplan: Paul walker ben hayatım onun ölümüne inanamıyorum onu o kadar çok seviyorum onsuz bir hızlı ve öfkeli( fast and furious) düşünemiyorum. 0 0 Yanıtla

Advertisement