Hizmet-İş Sendikasından Kocasinan'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Hizmet-İş Sendikasından Kocasinan'a Ziyaret

Hizmet-İş Sendikasından Kocasinan\'a Ziyaret

Hak-İş Konfederasyonu Kayseri İl Temsilciliği ve Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığı Kocasinan Belediyesine yeni seçilen Başkan Mustafa Çelik’i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

14.04.2014 10:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hak-İş Konfederasyonu Kayseri İl Temsilciliği ve Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığı Kocasinan Belediyesine yeni seçilen Başkan Mustafa Çelik'i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyarete Hak-iş Konfederasyonu Kayseri İl Temsilcisi ve Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Halil Özdemir, Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Yönetimi ve Kocasinan Belediyesi temsilcileri katıldı.

Başkan Özdemir, Çelik'e yeni görevinde başarılar diledikten sonra Hak-İş Konfederasyonu ve Hizmet-İş Sendikasının çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Türkiye genelinde 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kitlesel olarak Kayseri'de kutlayacaklarını da sözlerine ekleyen Özdemir, "1 Mayıs birliğin, beraberliğin, dayanışmanın günü olmalıdır" dedi.

Başkan Çelik de gerçekleşen ziyaretten memnun kaldıklarını belirterek, Kocasinan Belediyesi olarak çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini ve gerçekleştirecekleri projelere de en kısa zaman içerisinde başlayıp yine en kısa zaman içerisinde bitireceklerini söyledi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hizmet-İş Sendikasından Kocasinan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement