Horasan Myo'nda Spor Etkinlikleri Start Aldı - Son Dakika
Yerel

Horasan Myo'nda Spor Etkinlikleri Start Aldı

Horasan Myo\'nda Spor Etkinlikleri Start Aldı

Erzurum’un Horasan İlçesi’nde Horasan Meslek Yüksekokulu’nca 2014-2015 eğitim öğretim yılı etkinlikleri kapsamında gençlere yönelik badminton, masa tenisi, basketbol, voleybol, kayak, halk oyunları ve karate gibi bir çok dalda sportif faaliyetler başlatıldı.

22.01.2015 12:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum'un Horasan İlçesi'nde Horasan Meslek Yüksekokulu'nca 2014-2015 eğitim öğretim yılı etkinlikleri kapsamında gençlere yönelik badminton, masa tenisi, basketbol, voleybol, kayak, halk oyunları ve karate gibi bir çok dalda sportif faaliyetler başlatıldı.

Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Yüksel Özdemir, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Okulumuz bünyesinde gençlerimizin zamanlarını değerlendirme açısından bir çok dalda sportif faaliyetler başlattık. İlçemizde spor kompleksinin var oluşu bizler için bir avantajdır. Okulumuz bünyesinde öğrencilerimizle birlikte organizeli bir şekilde bu sportif faaliyetleri başlatarak içe halkının da sportif faaliyetlere önemli ölçüde değer verdiklerini gördük. Gençlerimizin de hevesleri bizlere bu tür faaliyetleri başlatmamıza neden oldu. Başlatmış olduğumuz faaliyetlere ilçe kaymakamı Doğan Dinç te büyük destek veriyor, İlçe kaymakamımızın da destekleriyle gençlerimizin sportif faaliyetlerde büyük mesafeler alacağına inanıyoruz" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Horasan Myo'nda Spor Etkinlikleri Start Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement