HÜDA PAR'ın Adresi Birecik Oldu - Son Dakika
Güncel

HÜDA PAR'ın Adresi Birecik Oldu

HÜDA PAR\'ın Adresi Birecik Oldu

HÜDA PAR'ın desteklediği Şanlıurfa Bağımsız Milletvekili Adayı Mehmet Yavuz, seçim çalışmaları kapsamında Birecik'te vatandaşlarla bir araya geldi.

26.04.2015 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HÜDA PAR'ın desteklediği Şanlıurfa Bağımsız Milletvekili Adayı Mehmet Yavuz beraberindeki heyetle, ilçedeki Kılıç, Atmaca, Aykılıç ve Arslantaş ailelerine, yakınlarının vefatı nedeniyle taziye ziyaretinde bulundu.

Taziyelerde Kur'an tilavetinin ardından kısa bir konuşma yapan Yavuz, insanların dünyadaki vazifesini ve ölümden sonraki hayatı hatırlatarak acılı ailelere sabır diledi.

Daha sonra özel bir restoranda verilen akşam yemeğinde halkla bir araya gelen Yavuz, manevi eğitimin önemine dikkat çekti. Yavuz, manevi eğitimin olmaması nedeniyle sistemin çok kötü bir hal aldığını söyledi.

Toplumdaki boşanmalara, madde bağımlılığına ve intiharlara istatistik vererek değinen Yavuz, bu sorunların önünün alınmaması durumunda toplumun bir felaketle karşı karşıya kalacağını vurguladı.

'MECLİSE GİRERSEK HÜDA PAR'IN PARTİ PROGRAMINI UYGULAYACAĞIZ'

Toplumda yaşanan bu sorunlara çözüm bulmak için ellerinde projelerinin olduğunu ifade eden Yavuz, "Eğer siz Müslüman bir toplumu batıdan getirdiğiniz kanunlarla yönetmeye kalkarsanız neticesi böyle olur. Meclise girdiğimiz zaman geçeceğimiz HÜDA PAR diyor ki bu konuda benim çözüm önerilerim var. Eğer halkımız teveccüh gösterir de meclise girersek HÜDA PAR'ın parti programını uygulayacağız" diye konuştu.

Türkiye'de iktidar sorunundan çok İslami bir muhalefet sorunu olduğuna dikkat çeken Yavuz, bu hakikatleri meclis kürsüsünde dile getirilmesine büyük ihtiyaç olduğunu söyledi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel HÜDA PAR'ın Adresi Birecik Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement