Hulisi Porgalı, 3 Mahallede Seçim Çalışması Yaptı - Son Dakika
Yerel

Hulisi Porgalı, 3 Mahallede Seçim Çalışması Yaptı

Hulisi Porgalı, 3 Mahallede Seçim Çalışması Yaptı

Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hulisi Porgalı; Özalper, Yakınca ve Paşaköşkü mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

27.03.2014 16:06

Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hulisi Porgalı; Özalper, Yakınca ve Paşaköşkü mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Vatandaşların yoğun ilgisi ve ile karşılanan Porgalı, ilgiden oldukça memnun kaldı.

İlk olarak Özalper Mahallesi sakinlerine seslenen Cumhuriyet Halk Partisi Yeşilyurt adayı Porgalı, Özalper'de gerçekleştirdiği toplantının ardından Yakıncalılarla bir araya geldi. Yakıncalılar, Porgalı'yı, "En büyük başkan bizim başkan" sloganlarıyla karşıladı.

Porgalı, "Köylüm, hemşerim, uzaktan akrabam inşallah bu söylediklerimi duyar. Benim arkamda bir belediye başkanım, bir milletvekili ortağım, ortaklık yaptığım il başkanım yok, benim arkamda sizler varsınız, siz Yakıncalılar varsınız. Buralarda hem köylüm olacak, hem hemşerim olacak, hem belediye başkanı olacak ve kirli ilişkileri olan kişilerin yanında gezmesi benim değil onların ayıbıdır. Ben buradan o şahsı sizlere şikayet ediyorum" şeklinde konuştu.

Hulisi Porgalı, "Yeşilyurt Allah'ın izniyle Cumhuriyet Halk Partisi'nin, Hulisi Porgalı'nın olacak. Sevgiyi, saygıyı, coşkuyu sizle tattım, sizlerin gönüllerini kazandım en büyük seçim bu ben bunla gurur duyuyorum" dedi.

"Yeşilyurt'un bize geçtiğine artık kendileri de inandı" iddiasında bulunan Porgalı, "Onların artık ayakları titriyor, iktidarın nimetlerinden faydalanmalarına rağmen, belediye imkanlarından faydalanmalarına rağmen Porgalı karşısında kaybediyoruz diyorlar" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hulisi Porgalı, 3 Mahallede Seçim Çalışması Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement