Hülya Avşar, T.C. Haliç Üniversitesi'nde " Kişisel Marka Yönetimini" Anlattı - Son Dakika
Güncel

Hülya Avşar, T.C. Haliç Üniversitesi'nde " Kişisel Marka Yönetimini" Anlattı

Hülya Avşar, T.C. Haliç Üniversitesi\'nde " Kişisel Marka Yönetimini" Anlattı

Pazarlama Dahileri Zirvesi 2014 kapsamında 10 Mayıs Cumartesi Günü ünlü oyuncu Hülya Avşar, "Kişisel Marka Yönetimi" konulu oturuma konuşmacı olarak katıldı.

12.05.2014 11:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

T.C. Haliç Üniversitesi Girişimcilik ve Pazarlama Kulübü tarafından düzenlenen Pazarlama Dahileri Zirvesi 2014 kapsamında 10 Mayıs Cumartesi Günü ünlü oyuncu Hülya Avşar, "Kişisel Marka Yönetimi" konulu oturuma konuşmacı olarak katıldı. T.C. Haliç Üniversitesi Kağıthane Yerleşkesinde gerçekleşen oturumda Avşar, hayatından örnekler vererek öğrencilere markalaşma için tavsiyelerde bulundu.

Kişisel marka olmak için doğru zamanda tohumu atıp, beklemeleri gerektiğini belirten Avşar, gerçek başarının zaman içerisinde gerçekleştiğini aktardı. Ayrıca, markalaşma için rol model seçmenin önemini vurgulayan Avşar,"Zamanında bana yol gösteren, yaşam biçimini, işlerini beğendiğim biri olsaydı mutlak onun bir, iki söylediğini yapmak isterdim. Ama benim böyle bir şansım olmadı" dedi.

Avşar, markalaşma için aile içi bağların da çok etkili olduğunu azmin daima olması gerektiğini ifade etti. Avşar, "Tuttuğunuzu koparmanın, sabırlı olmanın, vazgeçmemenin saygı ve terbiye çerçevesinde olması gerektiğini unutmayın, hayatta güçlü olmayı öğrenmelisiniz"diyerek öğrencilere yol gösterdi.

Üniversite öğrencilerinin sorularını yanıtlayan Hülya Avşar'ın yaptığı espriler ile öğrenciler samimi dakikalar yaşadı. Oturumun sonunda ise T.C Haliç Üniversitesi Girişimcilik ve Pazarlama Kulübü, TEMA ormanında Hülya Avşar adına diktikleri ağaca istinaden kendisine plaket takdim etti.

12 oturumdan oluşan"Pazarlama Dahileri Zirvesi" programına 09 Mayıs Cuma Günü Kalust Şalcıoğlu (Gazeteci, Yazar, Dijital Medya Stratejisti), Süleyman Faruk Gür (Çift Geyik Karaca Giyim Üretim Pazarlama Uzmanı), Emin Çapa (CNN Türk Ekonomi Müdürü), Murat Kolbaşı (Arzum Elektrikli Ev Aletleri Yönetim Kurulu Başkanı), Emre Turhan (Yaşar Birleşik Pazarlama Teknik Eğitim Müdürü) katıldı. 10 Mayıs Cumartesi Günü ise Zehra Işık (Adil Işık Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı), Alican Işık ( Adil Işık Mimari Tasarım Direktörü), Şebnem Tuncer ( Markafoni Tekstil Bölümü Kategori Müdürü), Volkan Kabataş ( Markafoni Kreatif Müdürü), Kına Demirel ( Migros CRM Müdürü), Arzu Uludağ Elazığ (Eczacıbaşı Holding Yapı Gereçleri Banyo Gereçleri Banyo Grubu Pazarlama Müdürü) ve Gül Sönmez (Coca Cola Group Product Manager) katılımcılara bilgi ve deneyimlerini aktardı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hülya Avşar, T.C. Haliç Üniversitesi'nde ' Kişisel Marka Yönetimini' Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • BIST 100 Endeksi Güne Düşüşle Başladı
    10:03 BIST 100 Endeksi Güne Düşüşle Başladı

    Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,18 düşüşle 8.702,35 puandan başladı. Açılışta BIST 100 endeksi, önceki kapanışa göre 15,77 puan ve yüzde 0,18 değer kaybederek 8.702,35 puana indi. Bankacılık endeksi ve holding endeksi yatay seyretti. Sektör endeksleri arasında en fazla kazandıran yüzde 1,55 ile turizm, en çok kaybettiren ise yüzde 0,85 ile ticaret oldu. Dün satıcılı bir seyir izleyen Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 1,25 değer kaybıyla 8.718,11 puandan tamamladı. Küresel piyasalarda, Japonya Merkez Bankası'nın (BoJ) yaklaşık 10 yılın ardından negatif faiz dönemine son vermesiyle fiyatlamalar zorlaşmaya devam ederken, yarın ABD Merkez Bankası'nın (Fed) açıklayacağı para politikası kararları öncesi yoğun makroekonomik veri takvimi yatırımcıların odağında bulunuyor. Analistler, bugün yurt içinde uluslararası yatırım pozisyonu, yurt dışında ise Avro Bölgesi ve Almanya'da ZEW ekonomik güven endeksi verileri ile ABD'de inşaat izinleri ve konut başlangıçlarının takip edileceğini belirterek, teknik açıdan BIST 100 endeksinde 8.700 ve 8.600 seviyelerinin destek, 8.800 ve 9.000 puanın direnç konumunda olduğunu kaydetti.

  • Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü'ne 'Depremde Hafif Arama Kurtarma Eğitimi' verildi
    10:00 Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü'ne 'Depremde Hafif Arama Kurtarma Eğitimi' verildi

    Samsun AFAD İl Müdürlüğü, Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü bünyesinde kurulan 'Orman Kurtarma Timi'ne (ORKUT) 'Depremde Hafif Arama Kurtarma Eğitimi' verdi. Eğitimde, arama kurtarma öncesi alınması gereken tedbirler, müdahale için gerekli araç gereç ve malzemelerin tanıtımı, kullanımı, planlama ve hareket, afet anında yapılması gereken doğru davranış şekilleri, afet sonrası yapılması gereken işlemler uygulamalı ve teorik olarak anlatıldı. Orman Kurtarma Timi, orman yangını, deprem ve sel gibi afet durumlarına karşı aldıkları eğitimlerle hazır hale getirildi.

  • Leylek Ormanı'nda 7 bin kilometrelik yolculuk
    10:00 Leylek Ormanı'nda 7 bin kilometrelik yolculuk

    Afrika'dan 7 bin kilometre yol kat ederek Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti'ne gelen leylekler, Samsun Bafra Doğanca Mahallesi'nde bulunan 'Leylek Ormanı'nda yerleşti. Leyleklerin oluşturduğu kat kat yuvalar, bir apartmanı andırıyor. Leylekler, yavrularını büyüttükten sonra ağustos ayı sonunda daha sıcak ülkelere uçacaklar.

  • Endonezya'da Sel Felaketi: Binlerce Kişi Evlerini Terk Etti
    10:00 Endonezya'da Sel Felaketi: Binlerce Kişi Evlerini Terk Etti

    Endonezya'nın Orta Cava eyaletinde hafta sonu meydana gelen sel felaketi nedeniyle binlerce kişi evlerini terk etmek zorunda kaldı. Demak bölgesinde sel suları nedeniyle 22.000'den fazla kişi geçici barınaklara sığındı. Selin etkisiyle birçok köy su altında kaldı ve Demak ile Kudus bölgelerini birbirine bağlayan eyalet karayolu kapatıldı. Endonezya'da yağmur sezonunda sel ve toprak kayması gibi afetler sıkça yaşanıyor.

  • Samsun'dan kısa kısa
    10:00 Samsun'dan kısa kısa

    Samsun'un Vezirköprü ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yılında Vezirköprü Şehitleri Hatıra Ormanı'nda fidan dikildi. Şehit polis memuru Orhan Mutlu'nun babası Memduh Mutlu duygulu anlar yaşadı. Ayrıca, ASFED Havza İlçe Başkanlığı tarafından iftar programı düzenlendi ve Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ile birçok kurum ve vatandaş katıldı.

  • Mersin'de Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu: 3 Zanlı Gözaltına Alındı
    09:59 Mersin'de Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu: 3 Zanlı Gözaltına Alındı

    Mersin merkezli düzenlenen göçmen kaçakçılığı operasyonunda, yasa dışı yollarla düzensiz göçmenleri yurda sokan ve yurt dışına çıkmalarını sağlayan 3 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonlar Mersin, Osmaniye ve Adana'da gerçekleştirildi. Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda 2 cep telefonu ve 2 SIM kart ele geçirildi.

  • Oğuzeli'nde Kentsel Dönüşüm Projesi Başladı
    09:59 Oğuzeli'nde Kentsel Dönüşüm Projesi Başladı

    Oğuzeli'ndeki çarpık yapılaşmanın önüne geçmek ve ilçenin çehresini değiştirmek amacıyla başlatılan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ilk yıkımı gerçekleştirildi. Proje hakkında bilgi veren Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, ilçenin girişini modern bir görünüme kavuşturmayı hedeflediklerini belirtti.

  • Seyhan polisi 80 ruhsatsız silah ele geçirdi
    09:57 Seyhan polisi 80 ruhsatsız silah ele geçirdi

    Adana'da Seyhan polisi yaptığı çalışmalarda 80 ruhsatsız tabanca ele geçirirken çeşitli suçlardan aranan 329 kişiyi de yakaladı. Ekipler ayrıca 626,68 gram narkotik madde, 629 uyuşturucu hap ve 7 çalıntı araç da ele geçirdi. Ruhsatsız silah yakalatan 7 kişi ve diğer suçlardan yakalanan 31 kişi tutuklandı.

  • İzmir Metrosu'nda seferlerde gecikme yaşandı, istasyonlarda yoğunluk oluştu
    09:55 İzmir Metrosu'nda seferlerde gecikme yaşandı, istasyonlarda yoğunluk oluştu

    İzmir Metrosu'nda sabah saatlerinde yaşanan teknik bir nedenden dolayı seferler gecikmeli olarak devam etti. Bu durum ulaşımda aksamalara ve istasyonlarda yoğunluğa neden oldu. İzmir Metro yetkilileri ise anlayış için teşekkür etti.


Advertisement