Hülya Avşar, T.C. Haliç Üniversitesi'nde " Kişisel Marka Yönetimini" Anlattı - Son Dakika
Güncel

Hülya Avşar, T.C. Haliç Üniversitesi'nde " Kişisel Marka Yönetimini" Anlattı

Hülya Avşar, T.C. Haliç Üniversitesi\'nde " Kişisel Marka Yönetimini" Anlattı

Pazarlama Dahileri Zirvesi 2014 kapsamında 10 Mayıs Cumartesi Günü ünlü oyuncu Hülya Avşar, "Kişisel Marka Yönetimi" konulu oturuma konuşmacı olarak katıldı.

12.05.2014 11:16

T.C. Haliç Üniversitesi Girişimcilik ve Pazarlama Kulübü tarafından düzenlenen Pazarlama Dahileri Zirvesi 2014 kapsamında 10 Mayıs Cumartesi Günü ünlü oyuncu Hülya Avşar, "Kişisel Marka Yönetimi" konulu oturuma konuşmacı olarak katıldı. T.C. Haliç Üniversitesi Kağıthane Yerleşkesinde gerçekleşen oturumda Avşar, hayatından örnekler vererek öğrencilere markalaşma için tavsiyelerde bulundu.

Kişisel marka olmak için doğru zamanda tohumu atıp, beklemeleri gerektiğini belirten Avşar, gerçek başarının zaman içerisinde gerçekleştiğini aktardı. Ayrıca, markalaşma için rol model seçmenin önemini vurgulayan Avşar,"Zamanında bana yol gösteren, yaşam biçimini, işlerini beğendiğim biri olsaydı mutlak onun bir, iki söylediğini yapmak isterdim. Ama benim böyle bir şansım olmadı" dedi.

Avşar, markalaşma için aile içi bağların da çok etkili olduğunu azmin daima olması gerektiğini ifade etti. Avşar, "Tuttuğunuzu koparmanın, sabırlı olmanın, vazgeçmemenin saygı ve terbiye çerçevesinde olması gerektiğini unutmayın, hayatta güçlü olmayı öğrenmelisiniz"diyerek öğrencilere yol gösterdi.

Üniversite öğrencilerinin sorularını yanıtlayan Hülya Avşar'ın yaptığı espriler ile öğrenciler samimi dakikalar yaşadı. Oturumun sonunda ise T.C Haliç Üniversitesi Girişimcilik ve Pazarlama Kulübü, TEMA ormanında Hülya Avşar adına diktikleri ağaca istinaden kendisine plaket takdim etti.

12 oturumdan oluşan"Pazarlama Dahileri Zirvesi" programına 09 Mayıs Cuma Günü Kalust Şalcıoğlu (Gazeteci, Yazar, Dijital Medya Stratejisti), Süleyman Faruk Gür (Çift Geyik Karaca Giyim Üretim Pazarlama Uzmanı), Emin Çapa (CNN Türk Ekonomi Müdürü), Murat Kolbaşı (Arzum Elektrikli Ev Aletleri Yönetim Kurulu Başkanı), Emre Turhan (Yaşar Birleşik Pazarlama Teknik Eğitim Müdürü) katıldı. 10 Mayıs Cumartesi Günü ise Zehra Işık (Adil Işık Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı), Alican Işık ( Adil Işık Mimari Tasarım Direktörü), Şebnem Tuncer ( Markafoni Tekstil Bölümü Kategori Müdürü), Volkan Kabataş ( Markafoni Kreatif Müdürü), Kına Demirel ( Migros CRM Müdürü), Arzu Uludağ Elazığ (Eczacıbaşı Holding Yapı Gereçleri Banyo Gereçleri Banyo Grubu Pazarlama Müdürü) ve Gül Sönmez (Coca Cola Group Product Manager) katılımcılara bilgi ve deneyimlerini aktardı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hülya Avşar, T.C. Haliç Üniversitesi'nde ' Kişisel Marka Yönetimini' Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement