Hurdaya Dönen Otomobilden Çıkarıldı, Hastanede Öldü - Son Dakika
Güncel

Hurdaya Dönen Otomobilden Çıkarıldı, Hastanede Öldü

Hurdaya Dönen Otomobilden Çıkarıldı, Hastanede Öldü

Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde, önündeki kamyonete çarparak hurdaya dönen otomobilden ağır yaralı olarak çıkarılan 25 yaşındaki Gökhan Tozan, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

18.11.2014 12:40

Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde, önündeki kamyonete çarparak hurdaya dönen otomobilden ağır yaralı olarak çıkarılan 25 yaşındaki Gökhan Tozan, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Kaza, geçen cumartesi günü meydana geldi. Bir fabrikada çalışan Gökhan Tozan, mesaisi bittikten sonra, yönetimindeki 16 VT 221 plakalı otomobille Orhangazi'deki evine gitmek üzere yola çıktı. Gökhan Tozan, göl yolu üzerinde önündeki Necdet Özdemir'in (37) kullandığı 50 LD 575 plakalı kamyonete arkadan çarparak savruldu. Kamyonetle birlikte yol kenarında bulunan bir zeytin fidanlığa savrulan otomobil, zeytin ağacını devirdikten sonra durabildi.

Kaza sonrası araç içinde sıkışan Gökhan Tozan'ı kurtarmak için itfaiye ve sağlık ekipleri seferber oldu. Ağır yaralanan Tozan, 15 dakika süren bir çalışma sonucu araçtan çıkarılarak ambulansla Gemlik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Tozan, buradaki müdahalenin ardından Bursa Şevket Yılmaz Hastanesi'ne sevk edildi. Burada ameliyat edilen Tozan, yapılan tüm müdahalelere rağmen dün gece yaşamanı yitirdi. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hurdaya Dönen Otomobilden Çıkarıldı, Hastanede Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement