Hürriyet Ortaokulu'nda Sosyal Sorumluluk Projesi - Son Dakika
Yerel

Hürriyet Ortaokulu'nda Sosyal Sorumluluk Projesi

Hürriyet Ortaokulu\'nda Sosyal Sorumluluk Projesi

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Hürriyet Ortaokulu 6/C sınıfı öğrencileri, sınıf öğretmenleri Münevver Hozar ve Okul Müdür Yardımcısı Gülay Ayaz önderliğinde geliştirdikleri sosyal sorumluluk projesinde, kendi elemeği göz nuru takılarını satarak elde ettikleri geliri Türkiye Sakatlar Derneği Burhaniye Şubesi’ne bağışladı.

23.05.2016 17:14

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Hürriyet Ortaokulu 6/C sınıfı öğrencileri, sınıf öğretmenleri Münevver Hozar ve Okul Müdür Yardımcısı Gülay Ayaz önderliğinde geliştirdikleri sosyal sorumluluk projesinde, kendi elemeği göz nuru takılarını satarak elde ettikleri geliri Türkiye Sakatlar Derneği Burhaniye Şubesi'ne bağışladı. Dernek Başkanı Gürsel Vardar'ı ziyaret eden öğrenciler, bağış makbuzunu takdim etti.

Her zaman örnek projeleriyle dikkat çeken Hürriyet Ortaokulu 6/C sınıfı öğrencileri, daha öncede böyle bir projeyle huzurevi ziyareti gerçekleştirmiş ve gönüllerde taht kurmuşlardı. Bu kez de sınıf öğretmenleri Münevver Hozar ve Okul Müdür Yardımcısı Gülay Ayaz önderliğinde düzenledikleri kampanya ile takdir topladılar. Çok samimi sıcak bir ortamda geçen ziyarette dernek çalışmaları hakkında bilgiler alan minik öğrenciler,"Öğretmenlerimizle birlikte böyle bir proje içinde yer almaktan çok mutluyuz. Hepimiz birer engelli adayıyız. Birçoğumuzun kardeşi veya bir yakını engelli böyle bir kampanya düzenleyerek, Türkiye Sakatlar Derneği Burhaniye Şubesi aracılığıyla engellilerle dayanışma içinde olmak istedik." diye konuştular. Hürriyet Ortaokulu 6/C sınıfı sınıf öğretmeni Münevver Hozar ve Okul Müdür yardımcısı Gülay Ayaz'da" Bu çocuklarla gurur duyuyoruz. Keşke büyükler de bu çocuklar kadar toplumsal meselelere duyarlı olabilseler" dedi. Türkiye Sakatlar Derneği Burhaniye Şube başkanı Gürsel Vardar'da, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek "Yüreği büyük bu küçük kardeşlerim bu davranışlarıyla herkese örnek oluyorlar. Hepsini alınlarından öpüyorum. Öğretmenlerini tebrik ediyorum. Toplumsal meselelere böylesine duyarlı gençlerimiz varken, bu toplum her türlü sorunun üstesinden gelir diye düşünüyorum." dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hürriyet Ortaokulu'nda Sosyal Sorumluluk Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement