Huzurevi'nde Bayram Mutluluğu - Son Dakika
Yerel

Huzurevi'nde Bayram Mutluluğu

Huzurevi\'nde Bayram Mutluluğu

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Kurban Bayramı nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesi İsmail-Muammer Cider Huzurevi’ni ziyaret etti.

23.09.2015 14:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Kurban Bayramı nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesi İsmail-Muammer Cider Huzurevi'ni ziyaret etti. Ustamehmetoğlu huzurevi sakinleriyle tek tek ilgilenirken, huzurevi sakinlerine iyi bayramlar dileklerini iletti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ve Sosyal Hizmetler ve Engelliler Şube Müdürü Nuray Çevirmeci, Manisa Büyükşehir Belediyesi İsmail-Muammer Cider Huzurevi'ni ziyaretini etti. Huzurevi sakinleriyle tek tek ilgilenen Ustamehmetoğlu ve Çevirmeci hal-hatır sordu, iyi bayramlar dileklerini iletti. Huzurevi'nde kadın ve erkek bölümlerini gezen Ustamehmetoğlu ve Çevirmeci huzurevi sakinlerine hediye de takdim etti.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Huzurevi sakinlerine Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün selamını da getiren Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, "Sizler bizim büyüklerimizsiniz. Bizler sizlerin her zaman yanınızdayız. Allah, nice bayramları sağlık içerisinde birlikte karşılamayı nasip etsin. Hepinize hayırlı bayramlar diliyorum" dedi.

Ziyaret nedeniyle huzurevi sakinleri de mutluluklarını paylaşarak Ustamehmetoğlu ve Çevirmeci'ye teşekkür etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Huzurevi'nde Bayram Mutluluğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement