Huzurevi Sakinleri Unutulmadı - Son Dakika
Yerel

Huzurevi Sakinleri Unutulmadı

Huzurevi Sakinleri Unutulmadı

Bartın 75. Yıl Huzurevi sakinlerini misafir eden Bartın Emniyet Müdürlüğü görevlileri, büyüklerine hizmet etmenin mutluluğunu yaşadı.

09.12.2015 13:15

Bartın 75. Yıl Huzurevi sakinlerini misafir eden Bartın Emniyet Müdürlüğü görevlileri, büyüklerine hizmet etmenin mutluluğunu yaşadı.

Bartın 75. Yıl Huzurevi sakinlerini unutmayan Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri bu kez de büyükleri için bir akşam yemeği düzenlendi. Yemek öncesinde Bartın İl Emniyet Müdürü İsa Aydoğdu misafirlerini kapıda karşılarken, yemeğe katılan protokol üyelerinin huzurevi sakinleri ile yakından ilgilendikleri gözlerden kaçmadı. Akşam yemeğinin öncesinde bir konuşma yapan Bartın İl Emniyet Müdürü İsa Aydoğdu 75. Yıl Huzurevi sakinleri olan büyüklerine hizmet edebilmekten dolayı son derece mutlu olduklarını dile getirdi. Aydoğdu yemeğe katılarak bu anlamlı etkinliklerinde kendilerini yalnız bırakmayan protokol üyelerine de teşekkür etti. Aydoğdu, ayrıca akşam yemeğinin hazırlanmasında Kuzey'in İncileri isimli projenin hazırlanarak başarılı bir şekilde yürütülmesinden dolayı Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlilerine teşekkür etti. Yemeğe katılan 75. Yıl Huzurevi sakinleri olan büyükler de kendileri için özel olarak düzenlenen etkinlikten dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. Yemek sonrasında koyu sohbet yapılırken, protokol üyeleri tarafından 75. Yıl Huzurevi sakinleri olan büyüklere özel olarak hazırlanmış güller takdim edildi. Bir otelde düzenlenen akşam yemeğine Bartın Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Mehmet Erdemir, İl Jandarma Komutanı Albay Tekin Aktemur, Milli Eğitim Müdürü Yaşar Demir, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zekeriya Dal, Spor İl Müdürü Ali Özdemir ile Bartın Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeli katıldı. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Huzurevi Sakinleri Unutulmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement