İbb'den İhtiyaç Sahiplerine Bayram Yardımı - Son Dakika
Yerel

İbb'den İhtiyaç Sahiplerine Bayram Yardımı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi ailelere 200 lira yardımda bulunacak.

28.09.2014 09:51

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi 27 bin 685 aileye 200 lira nakit yardımında bulunacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, yardımın 30 Eylül Salı günü ailelerin banka hesaplarına yatırılacak. Yapılacak toplam yardımın yaklaşık 5.5 milyon lira olduğu, bayram öncesinde piyasaya girecek bu miktarda paranın esnafın da yüzünü güldüreceği kaydedildi.

Yardım almaya hak kazanan ailelere belediye tarafından birer mektup yazılarak bilgilendirmede de bulunuldu.

Nasıl alacaklar?

İhtiyaç sahibi aileler, http://www.izmir.bel.tr adresinden "Kurban Bayramı yardımları" bölümünü tıklayıp T.C. kimlik numaralarını girerek yardım sorgulaması yapabilecek. Link, 29 Eylül Pazartesi günü öğleden sonra aktif olacak. Yardım almaya hak kazanan aileler, 30 Eylül Salı gününden itibaren, kendilerine bildirilen banka şubesine giderek adlarına açtırılan hesaptan 200'er liralık bayram yardımlarını alabilecek. Yardıma muhtaç yaşlılar, engelliler, dar gelirliler ile şehit aileleri ve gazilerin yararlanacağı bu yardımlar, bayram öncesinde kent ekonomisine ciddi bir hareketlilik getirmesi bekleniyor. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İbb'den İhtiyaç Sahiplerine Bayram Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement