Iğdır Devlet Hastenesi Başhekimi Opr. Dr. Erez Basınla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Iğdır Devlet Hastenesi Başhekimi Opr. Dr. Erez Basınla Buluştu

Iğdır Devlet Hastenesi Başhekimi Opr. Dr. Erez Basınla Buluştu

Iğdır’da yeni göreve gelen Iğdır Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Nevruz Erez, basınla bir araya gelerek hastane ve kentteki sağlık hizmetleri hakkında bilgi verdi.

07.05.2016 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Iğdır'da yeni göreve gelen Iğdır Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Nevruz Erez, basınla bir araya gelerek hastane ve kentteki sağlık hizmetleri hakkında bilgi verdi.

Iğdır Devlet Hastanesinde düzenlen toplantıya; Ak Parti Iğdır Milletvekili Nurettin Aras, kentteki yerel ve ulusal basın temsilcileri ve partililer katıldı. Burada konuşma yapan Iğdır Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Nevruz Erez, kısa bir zaman önce Iğdır Devlet Hastanesi yöneticiliği ve başhekimlik görevini üstlendiğini belirterek, amacının hastanenin bulunduğu yerden daha iyi bir konuma taşımaya katkıda bulunmak olduğunu söyledi. Iğdır Devlet Hastanesinin 1964 yılında 50 yatak kapasitesi ile açılmış, geçen yıllarda sağlık hizmetteki arzın artışı, ilçe nüfusunun artışı ve sağlık hizmetlerindeki gelişmelere paralel olarak 2015 yılında tekrardan yenilenerek 250 yataklı yeni hizmet binasıyla hizmet vermeye devam etmekte olduğunu belirten Opr. Dr. Erez, "Iğdır Devlet Hastanesi'nin toplam arazisi yaklaşık olarak 59 bin metrekare olup, yine yaklaşık bunun 43 bin metrekaresi oturum alanıdır. Hastanemizde 67 Uzman hekim, 17 Pratisyen hekim olmak üzere toplamda 583 kadrolu personel görev yapmaktadır. Taşeron firma çalışanlarımızın sayısı ise 244'dür. Hastanemizde; genel cerrahi, iç hastalıkları, dahiliye, Kadın Hastalıkları ve doğum, çocuk sağlığı ve hastalıkları, beyin ve sinir cerrahisi, dermatoloji, ruh sağlığı ve hastalıkları, infeksiyon ve bulaşıcı hastalıklar, ortopedi ve travmatoloji Aile Hekimliği Uzmanlığı, göğüs hastalıkları, KBB hastalıkları, kardiyoloji, kalp ve damar hastalıkları, göz hastalıkları, plastik rekonstruktif ve estetik cerrahi, üroloji, fizik tedavi ve rehabilitasyon, radyoloji ve ultrasonografi, çocuk psikiyatrisi, gastroentoroloji, endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, nefroloji, aneztezi ve reaminasyon, acil tıp uzmanlığı, nöroloji, çocuk cerrahisi, biyokimya, tıbbi mikrobiyoloji, patoloji, dallarında uzman doktorlarımız halkımıza hizmet vermekteler. Elimizden geldiğince Bakanlığın da desteğiyle uzman hekimlerimizin sayısını arttırmaya çalışacağız" dedi.

" İNSANI YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN"

Mesleki hayatı boyunca insana ve hastaya çok değer verdiğini anlatan Erez, "Bunu da her zaman hissettirmeye çalışırım. Şeyh Edebali'nin bir deyişine çok inanırım. "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın". Bu hedefle insanı ve hizmeti önceleyerek Iğdır ve bölge halkına en iyi şekilde hizmet vermeye, verilen hizmetin en yüksek kalitede olması için gecemizi gündüzümüze katmaya geldik. Genç, dinamik ve idealist bir ekibimiz var. Ben ekibimle hedeflerimiz için çalışırken siz değerli basın mensuplarının desteğini bekliyorum. Hatası olan bir işi yapıyoruz. Amacımız bu hataları asgariye indirmek. Yatak sayımız, barındırdığımız branşlar, verdiğimiz hizmet çeşitleri açısından oldukça donanımlı bir hastaneyiz. Eksiklerimiz elbette var. Bunları gidermeye ve yeni hizmetler getirmeye uğraşacağız. Ayriyeten huzurlarınızda bizden desteklerini esirgemeyen, Iğdır için çalışan siyaset adamları, bürokratlar ve sivil toplum kuruluşlarına teşekkür etmeyi borç bilirim" şeklinde konuştu

"BÜYÜK DEĞİŞİMLER KÜÇÜK ADIMLARLA BAŞLAR"

"Büyük değişimler küçük adımlarla başlar" sloganı ile yola çıkarak ve kendimize belirlediğimiz bir yol haritası ile hasta ve çalışan memnuniyeti noktasında önemli mesafeler almayı planlıyoruz diyen Opr. Dr, Erez sözlerini şöyle sürdür: "Bölgemizde sağlık hizmetine ihtiyaç duyan kardeşlerimizin ihtiyaçlarını giderebilmek için daha fazla ne yapabileceğimize bakacağız. Olan imkanları daha iyi kullanıp, daha iyi imkanlar getirmek için uğraşacağız.Konuşmamın başlarında da belirttiğim gibi hedefimizin, kaliteden ödün vermeden hasta ve çalışan memnuniyetini arttırmak olduğunu belirtir, kapımızın her zaman sonuna kadar sizlere açık olduğunu söylemek isterim.Davetime iştirak ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim" dedi. - IĞDIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Iğdır Devlet Hastenesi Başhekimi Opr. Dr. Erez Basınla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement