Iğdır Vali Gündüz Protokol, Gece Vatandaşla Tanıştı - Son Dakika
Güncel

Iğdır Vali Gündüz Protokol, Gece Vatandaşla Tanıştı

Iğdır Vali Gündüz Protokol, Gece Vatandaşla Tanıştı

Vali gündüz protokol, gece vatandaşla tanıştıIĞDIR, (DHA)- DAVUT Haner'in merkeze alınması üzerine Iğdır'a atanan Vali Ahmet Turgay Alpman, gündüz protokol, gece vatandaşlarla tanıştı.

11.06.2016 15:49

Vali gündüz protokol, gece vatandaşla tanıştı

IĞDIR, (DHA)- DAVUT Haner'in merkeze alınması üzerine Iğdır'a atanan Vali Ahmet Turgay Alpman, gündüz protokol, gece vatandaşlarla tanıştı.

Ankara'dan uçakla dün Iğdır'a gelen Vali Ahmet Turgay Alpman, valilik önünde toplanan protokolle tanıştı. Uzun kuyruklar oluşturan kamu görevlileri, STK temsilcileri ile görüşen Vali Alpman, ilk geldiği gün iftar sonrası İl Emniyet Müdürü Yüksel Babal ile birlikte eski başbakanlardan Tansu Çiller'in adını taşıyan caddeye çıktı. Bağlar Mahallesindeki, geceleri trafiğe kapalı tutulan ve 'Vali Yolu' olarak bilinen caddeye ailece çıkan vatandaşlarla görüştü. Lokanta, çay bahçeleri, kafeler, hediyelik eşya satıcıları ve ticarethanelerin bulunduğu Cadde üzerinde vatandaşlar gibi dolaşan Vali Alpman, tanıştıkları ile sohbet etti, sorunları tespit etti.

Sahur vaktine kadar Vali Yolu'nda yürüyen, bahçelerde vatandaşlarla çay içip sohbet eden Vali Alpman, caddeyi çok sevdiğini fırsat buldukça yürüyüşe çıkarak vatandaşlarla beraber olmaya çalışacağını bildirdi. Terör konusunda tedirgin olan bazı vatandaşlar Vali ve İl Emniyet Müdürünü caddede görmekten dolayı mutlu olduklarını söylediler. İl Emniyet Müdürü Yüksel Babal ise Iğdır'ın Türkiye'nin en güvenilir 10 ilinden biri olduğunu dikkat çekerek vatandaşların güvenlik konusunda endişe duymamalarını ifade etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Iğdır Vali Gündüz Protokol, Gece Vatandaşla Tanıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement