İhbar Üzerine Gelen Polise Silahlarını Teslim Etti - Son Dakika
Güncel

İhbar Üzerine Gelen Polise Silahlarını Teslim Etti

Eskişehir’de, park halindeki araç içinde oturan bir vatandaş, ihbar üzerine yanına gelen ve üzerinde silah olup olmadığını soran polislere, biri kuru sıkı iki tabanca ve mühimmatını kendi rızası ile teslim etti.

13.06.2015 13:43

Eskişehir'de, park halindeki araç içinde oturan bir vatandaş, ihbar üzerine yanına gelen ve üzerinde silah olup olmadığını soran polislere, biri kuru sıkı iki tabanca ve mühimmatını kendi rızası ile teslim etti.

Polis ekipleri, dün gece yarısı saat 00.40 sıralarında Tepebaşı'nın Eskibağlar mahallesi Üniversitesi caddesi üzerindeki 26 RS 886 plakalı aracın yanına gelerek, arkadaşı M.M. ile birlikte oturan C.S.'ye üzerinde silah olup olmadığını sordu. Bunun üzerine C.S., aracın yan cebinde olan bir gerçek silah, şarjörü ve 5 adet fişek ile kuru sıkı silah, şarjörü ve 5 adet kuru sıkı silah fişeğini kendi rızasıyla polislere teslim etti.

Gerçek silahın ruhsatının olmadığını ve yaklaşık olarak 10 yıldır kendisinde olduğunu anlatan C.S., silahların ikisinin de kendisine ait olduğunu beyan etti. Araçtaki diğer şahıs M.M. ise silahlarla bir ilgisinin olmadığını anlattı. Silah ve mühimmatlarına el konulurken, olayla ilgili tahkikat başlatıldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İhbar Üzerine Gelen Polise Silahlarını Teslim Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • cemil: sie 0 0 Yanıtla

Advertisement