İhh, Bingöl'de "Yetimlerle Buluşma" Etkinliği Düzenledi - Son Dakika
Güncel

İhh, Bingöl'de "Yetimlerle Buluşma" Etkinliği Düzenledi

İhh, Bingöl\'de "Yetimlerle Buluşma" Etkinliği Düzenledi

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı'nca Bingöl'de düzenlenen "Yetimlerle Buluşma" etkinliğinde 100 çocuğa giyim yardımı yapıldı Vali Taşyapan: "Yetimlere verilen her hizmet ve katkı kutsaldır"

19.04.2014 16:03

Bingöl'de İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı'nca düzenlenen "Yetimlerle Buluşma" etkinliğinde 100 çocuğa giyim yardımı yapıldı.

İHH İnsani Yardım Vakfı Bingöl Temsilciliği'nce bir restoranda, "Yetimlerle Buluşma" etkinliği düzenlendi.

Vali İbrahim Taşyapan, etkinlikte yaptığı konuşmada, yetimlerin toplumun emanetleri ve en kıymetlileri olduğunu söyledi.

"Yetimlere verilen her hizmet ve katkı kutsaldır. Yetimlerimiz, toplumumuzun emanetleridir. Yetim olmak, peygamberimizin de unvanıdır. Onlara bu kıymeti hem devlet, hem sivil toplum kuruluşları hem de fert olarak vermeliyiz. Dolayısıyla hiçbir katkı, hiç bir hareket küçümsenemez" diyen Taşyapan, yetimlere verilen hizmetin değerli olduğunu belirtti.

Bingöl'deki 50 ailenin 100 yetim çocuğuna giyim yardımı yaptıklarını anlatan İHH İnsani Yardım Vakfı Bingöl Temsilcisi Muhittin Gili, yetim çocukların mağazadan kendi istekleri doğrultusunda kıyafet beğendiklerini bildirdi.

Gili, Türkiye dahil dünyanın 46 ülkesinde yetim giydirme çalışması yürüttüklerini dile getirdi.

Vali Taşyapan ve beraberindekiler daha sonra 100 yetim çocuğunu mağazada giydirdi. - Bingöl

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İhh, Bingöl'de 'Yetimlerle Buluşma' Etkinliği Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement