İhh'dan Fotoğraf Sergisi - Son Dakika
Yerel

İhh'dan Fotoğraf Sergisi

İhh\'dan Fotoğraf Sergisi

Mustafakemalpaşa İnsan Hak ve Hürriyetleri ve İnsani Yardım Vakfı Temsilciliği ( İHH), bu yıl 5.’sini düzenlediği “Yetim Dayanışma Günleri” kapsamında fotoğraf sergisi ve yardım standı açtı.

05.03.2015 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mustafakemalpaşa İnsan Hak ve Hürriyetleri ve İnsani Yardım Vakfı Temsilciliği ( İHH), bu yıl 5.'sini düzenlediği "Yetim Dayanışma Günleri" kapsamında fotoğraf sergisi ve yardım standı açtı.

Belediye binasındaki serginin açılışına Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eren, Müftü Musa Uzun, İHH Temsilcisi Mustafa Bulut, İHH yönetimi ve gönüllüleri katıldı. Kurtulan, din dil, ırk ayrımı yapmadan şefkat elini tüm mazlumlara uzatan İHH'nın bu hassasiyetinin yalnız Türkiye'ye değil dünyaya örnek olduğunu söyledi.

Zulmün dünyada baki olamayacağını dile getiren Kurtulan, "Savaşların hüküm sürdüğü coğrafyalarda her gün insanlık dramlarına şahit olduğumuz bir dönem yaşıyoruz. Tek dileğimiz bu felaketlerin sona ermesidir. Türkiye'den bir çok kuruluş gibi İHH da çeşitli projelerle zulme uğramış insanlarla gönül köprüleri kuruyor, yetim kalmış çocuklara sahip çıkıyor. Yetim bir peygamberin ümmeti olduğumuzu unutmadan kimliği sorulmaksızın mazlumlara el uzatma sorumluluğunu güçlü bir şekilde yerine getirmeliyiz. Bu konuda atılacak her adıma desteğimizi sürdüreceğiz" dedi.

İHH gönüllüsü Erdoğan Aykan ise, İHH'nın dünyada 60 bin insanın bakımını üstlendiğini söylerken, Mustafakemalpaşalı gönüllülere teşekkür etti. Mavi Marmara saldırısı ve İHH'nın dünyaya yayılan faaliyet fotoğraflarının yer aldığı 32 karelik sergi bir hafta açık kalacak. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İhh'dan Fotoğraf Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement