İibf'de Doluluk Oranı Yüzde 95 - Son Dakika
Yerel

İibf'de Doluluk Oranı Yüzde 95

İibf\'de Doluluk Oranı Yüzde 95

Ordu’nun Ünye ilçesinde 1994 yılından bu yana eğitim veren Ordu Üniversitesi Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde (İİBF) doluluk oranının yüzde 95’e ulaştığı bildirildi.

07.08.2015 11:50

Ordu'nun Ünye ilçesinde 1994 yılından bu yana eğitim veren Ordu Üniversitesi Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde (İİBF) doluluk oranının yüzde 95'e ulaştığı bildirildi.

Yeni eğitim dönemi öncesi kayıt durumuna ilişkin bilgiler veren İİBF Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Sema Yiğit, yüzde 95'in üzerinde doluluk oranına ulaştıklarını belirtti. Yiğit, "İnternetten kayıt yaptıran bir de bizzat gelen öğrenciler var. Bizzat gelen öğrencilerin sayısı geçen yıllara göre oldukça düşük. Doluluk oranı yine yüzde 95'in üzerinde. Dönem içinde de yatay geçiş başvuruları ile alınan öğrencilerle yüzde 100'ü geçeceğiz" dedi.

Her yıl 550 öğrenci aldıklarını hatırlatan Yrd. Doç Dr. Sema Yiğit, bölüm bölüm kaç öğrenci alınacağına da değinerek, "Her yıl 550 civarı öğrenci alıyoruz. İktisat, İşletme, Kamu ve Çalışma Ekonomisi olmak üzere 4 bölüm var. İktisat ve İşletme bölümleri en fazla öğrencisi olan bölümler. 93'er yeni öğrenci alınacak. Çalışma Ekonomisi 62 öğrenci, Kamu bölümüne ise 47 öğrenci alınacak. Bir de bu bölümlerin ikinci öğretimleri var" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İibf'de Doluluk Oranı Yüzde 95 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement