İki Alatlı Spor Kulübü Halk Eğitim Merkeziyle Protokol İmzaladı - Son Dakika
Yerel

İki Alatlı Spor Kulübü Halk Eğitim Merkeziyle Protokol İmzaladı

İki Alatlı Spor Kulübü Halk Eğitim Merkeziyle Protokol İmzaladı

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde, eğitim-öğretime devam eden İki Alatlı Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, Halk Eğitim Merkezi ile kış etkinlikleri kapsamında yapılacak olan faaliyetler için bir yıllık protokol imzaladı.

11.10.2014 10:16

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde, eğitim-öğretime devam eden İki Alatlı Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, Halk Eğitim Merkezi ile kış etkinlikleri kapsamında yapılacak olan faaliyetler için bir yıllık protokol imzaladı.

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde eğitim-öğretim faaliyetlerine devam eden İki Alatlı Gençlik ve Spor Kulübü Halk Eğitim Merkezi ile bir yıllık protokol imzaladı. Kulüp Başkanı Hüseyin Şengil ile Lapseki Halk Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Akman önderliğinde imzalanan protokol kış eğitimlerinin devamına olanak tanıyor. Başkan Şengil Ekim ayında başlayacak kurslar için yaptığı bilgilendirmede, "KPSS kursu, açık lise ve orta okul sınavlarına hazırlık kursu, Osmanlıca ve Arapça kursu, gitar, satranç kursu gibi çeşitli aktiviteler yer alacak. Bu protokolün imzalanmasıyla İki Alatlı Gençlik ve Spor Kulübümüz 12 ay boyunca eğitim verebilme imkanına kavuştu. Ben destek olan arkadaşlarımıza da çok teşekkür ediyorum" dedi.

Lapseki Halk Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Akman, iş birliği içerisinde İki Alatlı Gençlik ve Spor Kulübü ile çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti. Kulübün eğitim programıyla gençlere, öğrencilere ve yetişkinlere yönelik faydalı kurslar vereceğinin altını çizen Akman, "Fiziki koşullar da eğitim ve öğretim yapılabilmesi için gayet iyi. Kursiyerler rahatlıkla burada eğitimlerini alabilecek koşullara sahip. Bizde Halk Eğitim Merkezi olarak üzerimize düşeni yapacağız. Ben Lapseki adına faydalı bir eğitim-öğretim dönemi olacağı kanaatindeyim. Kulüp başkanı Hüseyin Şengil ve yardımcılarına da böyle bir eğitim yuvasını ilçeye kazandırdıkları için tekrar teşekkür ediyorum" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İki Alatlı Spor Kulübü Halk Eğitim Merkeziyle Protokol İmzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement