İkinci Milli Birlik Toplantısı - Son Dakika
Güncel

İkinci Milli Birlik Toplantısı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : İkinci Milli Birlik Toplantısı Alternatif Politikalar Merkezi Başkanı Mahmut Koçak,'ın konuşması Ödül töreninden detaylar İkinci Milli Birlik Toplantısı Alternatif Politikalar Merkezi Başkanı Koçak: "PKK, Kürtlerin temsilcisi değildir, emperyalist güçlerin taşeronudur, oyuncağıdır, içimize soktuğu ve içimizde yaşatmak istediği hainlerdir.

05.06.2016 01:03

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

İkinci Milli Birlik Toplantısı

Alternatif Politikalar Merkezi Başkanı Mahmut Koçak,'ın konuşması

Ödül töreninden detaylar İkinci Milli Birlik Toplantısı

Alternatif Politikalar Merkezi Başkanı Koçak:

" PKK, Kürtlerin temsilcisi değildir, emperyalist güçlerin taşeronudur, oyuncağıdır, içimize soktuğu ve içimizde yaşatmak istediği hainlerdir."

Alternatif Politikalar Merkezi Başkanı Mahmut Koçak, terör örgütü PKK'nın Kürtlerin temsilcisi olmadığını belirterek, "(PKK) Emperyalist güçlerin taşeronudur, oyuncağıdır, içimize soktuğu ve içimizde yaşatmak istediği hainlerdir." dedi.

"Milli Birlik Toplantıları"nın ikincisi "Sözümüz, özümüz kardeşlik" temasıyla Ankara'da bir otelde düzenlendi.

Toplantının sonuç bildirisini açıklayan Alternatif Politikalar Merkezi Başkanı Koçak, yörük Türkmen kültürüne hizmet eden sivil toplum kuruluşları ve Anadolu Köy Korucuları Konfederasyonuna bağlı derneklerle güzel bir çalışma ortaya koyduklarını söyledi.

Alman Federal Meclisinin Ermeni iddialarına ilişkin kararını şiddetle kınadıklarını dile getiren Koçak, "Tarihi soykırımlarla özdeş bir devlet Türkiye'ye ders vermeye kalkamaz" ifadesini kullandı.

Yörük Türkmenler ve Kürtlerin Türkiye ve bölgesindeki tüm emperyalist projelerin karşısında bütün olarak yer alma ve mücadele etme azmi içerisinde bulunduğunu vurgulayan Yıldırım, "Yörük Türkmenler ve Kürtler dün Selahattin Eyyubi ve Derbent ruhunda olduğu gibi bugün de aynı ruhla mücadele etme azmi içerisindedirler. PKK, Kürtlerin temsilcisi değildir. Emperyalist güçlerin taşeronudur, oyuncağıdır, içimize soktuğu ve içimizde yaşatmak istediği hainlerdir. Bu yeni oyuna dikkat etmek gerekmektedir." şeklinde konuştu.

"PKK kaybetmeye, yok olmaya, kahrolmaya mahkumdur" diyen Koçak, korucuların statüsünün acilen gözden geçirilmesi gerektiğini söyledi.

Konuşmanın ardından, terör örgütüyle mücadelede milli duyarlılığı yüksek tutarak fedakarca çalışan bazı basın mensuplarına onur ödülleri takdim edildi.

İkinci Milli Birlik Toplantısı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İkinci Milli Birlik Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement