Düzce İl Genel Meclisi Son Kez Toplandı - Son Dakika
Yerel

Düzce İl Genel Meclisi Son Kez Toplandı

Düzce İl Genel Meclisi Son Kez Toplandı

Düzce İl Genel Meclisi, 2009-2014 hizmet döneminin son toplantısını yaptı.

07.03.2014 14:31  Güncelleme: 14:29

Düzce İl Genel Meclisi 2009-2014 hizmet döneminin son toplantısını yaptı. Duygulu anların yaşandığı toplantıda tüm meclis üyeleri hem çalışma arkadaşlarından hem de Düzce halkından helallik istediler.

İl Genel Meclisi 30 Mart Mahalli İdareler seçimleri öncesi son toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan AK Parti Grup Başkanı İbrahim Bilgin, 10 yıllık görev süresinin dolu dolu geçtiğini belirterek "Biz meclis üyeleri olarak önemli çalışmalara imza attık. Muhalefet üyeleri ile bir arada önemli işler yaptık. 10 yıllık görev süremiz içerisinde 7 vali ile çalıştık. Bu bizim için bir şanssızlıktı. Tam valimiz Düzce'yi tanıdı derken gitti yerine başka biri geldi. Öte yandan biz icra değil karar organıyız. Yani davul bizim sırtımızda tokmak başkasının elinde. Bu nedenle sonuçlandıramadığımız çalışmalar da oldu. 10 yıl dolu dolu geçti. Tüm meclis üyeleri arkadaşlarımdan helallik istiyorum" dedi.

Yığılca İl Genel Meclis Üyesi İsmail Arslan ise muhalefetin önemine dikkat çekerek "Biz 5 yıl boyunca muhalefetsiz bir meclistik. Ama son 5 yıllık çalışma süresinde muhalefet partileri de meclise dahil oldu. Şunu anladım ki muhalefetsiz meclisin tadı tuzu yok. Doğru yaptığımız işlerde bizleri desteklediler, hatalarımızda uyardılar. Hepsine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

MHP Grup Başkanı Ahmet Turhan, Düzce'nin menfaatine olan her konuda muhalefet iktidar demeksizin ellerini taşın altına koyduklarını kaydederek "Dolu dolu bir 5 yıl geçirdik. Hep birlikte önemli çalışmaların altına imzamızı attık. Düzce'nin yararına olan her konuda muhalefet iktidar demeksizin elimizi taşın altına koyduk. Aksi durumlarda da alınan kararların karşısında durduk" şeklinde açıklama yaptı.

Veda konuşmasında eksikleri sıralayan tek üye Akçakoca İl Genel Meclis Üyesi Ergin Özensel oldu. Özensel meclisin hiç proje üretemediğine dikkat çekerek "Şaibesiz, herkesin gururla anacağı bir meclis olduk. Omuz omuza çalıştık ve önemli işler başardık. Fakat eksiklerimiz de oldu. Örneğin proje üretemedik, sosyal faaliyetleri yerine getiremedik. Bu mecliste hizmeti geçmiş tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Meclis Başkanı Muzaffer Bülbül ise Düzce'nin menfaati için çaba harcadıklarını vurgulayarak "5 yıl boyunca Düzce'nin menfaati için çaba harcadık. Tartıştığımız da oldu. Ancak sırf muhalefet etmek anlayışıyla değil de daha iyisini yapmak anlayışıyla karşı karşıya geldik. Yeni meclis üyelerine görevlerinde başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından İl Genel Meclisinin 5 yılını anlatan bir slayt gösterisi yapıldı.

Daha sonra da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Kadın Erkek Eşitliği Komisyonu Başkanı Harun Veziroğlu organizasyonunda Meclis Başkanı Muzaffer Bülbül meclisin tek bayan üyesi Sema Çelebi'ye ve İdare çalışanlarına çiçek verdi. Toplantının sonunda meclis üyeleri toplu şekilde hatıra fotoğrafı çektirdi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Düzce İl Genel Meclisi Son Kez Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement