İl Müftüsü Serenli Başkan İnci'yi Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

İl Müftüsü Serenli Başkan İnci'yi Ziyaret Etti

İl Müftüsü Serenli Başkan İnci\'yi Ziyaret Etti

Sakarya İl Müftüsü İlyas Serenli, Hendek Müftüsü Abdurrahman Şahin ile birlikte Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’yi makamında ziyaret etti.

04.07.2014 18:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya İl Müftüsü İlyas Serenli, Hendek Müftüsü Abdurrahman Şahin ile birlikte Hendek Belediye Başkanı Ali İnci'yi makamında ziyaret etti.

Cuma namazını Hendek Merkez Büyük Camii'nde kılarak vatandaşlara vaaz veren İl Müftüsü İlyas Serenli, Cuma Namazı sonrası Başkan İnci'yi ziyaret ederek Diyanet İşleri Başkanlığı'nın 'Hiç Kimse Kimsesiz Kalmasın Bu Ramazan ve Her Zaman' projesi hakkında Başkan İnci'ye bilgiler verdi. İl Müftüsü Serenli, "Bu Ramazan ayında 'Hiç Kimse Kimsesiz Kalmasın Bu Ramazan ve Her Zaman' temalı bir konuyu ele aldık. Belediyelerimizle projemizi paylaşıyoruz. Hendek Belediye Başkanımız projemizi destekliyor. Bu çalışmamızla toplumumuzdaki ihtiyaç sahibi tüm vatandaşlarımıza ulaşmış olacağız. Başkanımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan İnci, "Diyanet İşleri Başkanlığımız son yıllarda önemli sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda, 'Hiç Kimse Kimsesiz Kalmasın Bu Ramazan ve Her Zaman' temalı sosyal projeyi bizde belediye olarak uygulayacağız. Müslümanlar her zaman birbirinin kimsesi olmalıdır. Bunu insanlarımıza hissettirdiğimizde kardeşlik duyguları ile de birbirlerine daha da bağlanarak kimsesiz kalmamalarını sağlamış olacağız. Hendek'te manevi değerler hala korunuyor. ve biz bu manevi değerlerin yitirilmemesi için mücadele ediyoruz" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İl Müftüsü Serenli Başkan İnci'yi Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement