İl Sağlık Müdürü İmren'den İha'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

İl Sağlık Müdürü İmren'den İha'ya Ziyaret

Van İl Sağlık Müdürü Yakup İmren, Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Uzman Dr. Ferhat Ekinci ile birlikte İhlas Haber Ajansı (İHA) Van Bölge Müdürü Şükrü Akyüz’ü ziyaret etti.

07.05.2015 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van İl Sağlık Müdürü Yakup İmren, Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Uzman Dr. Ferhat Ekinci ile birlikte İhlas Haber Ajansı (İHA) Van Bölge Müdürü Şükrü Akyüz'ü ziyaret etti.

Kentteki basın kuruluşlarını ziyaret eden ve bu kapsamda İHA Van Bölge Müdürü Şükrü Akyüz'ü makamında ziyaret eden İl Sağlık Müdürü Yakup İmren, ildeki sağlık yapılanmasıyla alakalı bilgiler sundu. Sağlık alanında her gün biraz daha ileriye gidilmesi gerektiğinin altını çizen İmren, "Sağlıkta yüzde yüz memnuniyet hiçbir zaman olmaz. Ancak biz vatandaşlara hizmetin en iyisini verebilmek için elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz. Vatandaşın sağlık yönünden memnuniyeti bizim için çok önemlidir. Bu, onların en doğal hakkıdır" dedi.

Semt poliklinik yerlerinin tahsisinin Kamu Hastaneler Birliği'ne ait olduğunu ifade eden İmren, bu yönde çalışmaların devam ettiğini aktardı. Ağız ve Diş Hastanesi'nin de yapım aşamasının bittiğini dile getiren İmren, hastanenin en kısa zamanda vatandaşlara hizmet vereceğini sözlerine ekledi.

İHA Van Bölge Müdürü Akyüz ise, İl Sağlık Müdürü Yakup İmren'in ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirerek kendisine başarılar diledi. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İl Sağlık Müdürü İmren'den İha'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement