İlaç İçen Nişanlı Genç Kız 14 Gün Sonra Öldü - Son Dakika
Güncel

İlaç İçen Nişanlı Genç Kız 14 Gün Sonra Öldü

İlaç İçen Nişanlı Genç Kız 14 Gün Sonra Öldü

Hatay Samandağ'da ilaç içerek intihar girişiminde bulunan 20 yaşındaki Sinem Karataş tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

09.12.2015 12:58  Güncelleme: 15:17

Hatay'ın Samandağ ilçesinde, ilaç içerek intihar girişiminde bulunan nişanlı Sinem Karataş, yoğun bakımda geçirdiği 14 günlük yaşam mücadelesinin ardından hayatını kaybetti.

BAYGIN BULUNMUŞTU

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Tekkebaşı Mahallesi'nde yaşayan ve nişanlı olduğu öğrenilen Sinem Karataş (20), iki hafta önce evinde ailesi tarafından baygın bulundu. İlaç içerek intihar teşebbüsünde bulunan ve hastaneye kaldırılan genç kız, 14 gün boyunca yoğun bakımda yaşam mücadelesi verdi.

ÖLÜM HABERİ GELDİ

Genç kızın ölüm haberi dün akşam saatlerinde geldi. Genç kızın öldüğünü öğrenen ailesi ve sevenleri gözyaşlarına boğuldu. Genç kızın ölümü, yaşadığı mahallede de büyük üzüntüye neden oldu.

Genç kızın cenazesi Adana Adli Tıp Kurumu'nda otopsi yapıldıktan sonra Tekkebaşı Mahallesi Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İlaç İçen Nişanlı Genç Kız 14 Gün Sonra Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Bahar: Yaşamak için bir çok sebebin olabilirdi seni her ne her kim bunu yapmaya sürüklediyse Rabbim versin cezasını nur içinde yat mekanın cennet olsun 22 1 Yanıtla
  • sesi poyraz: Allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun 1 0 Yanıtla
  • sesiz poyraz: Allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun 0 0 Yanıtla

Advertisement