İlk Adımda Dost Eli - Son Dakika
Yerel

İlk Adımda Dost Eli

İlk Adımda Dost Eli

Antalya Emniyet Müdürlüğü, Akdeniz Üniversitesi’ni kazanan ve kayıt için kente gelecek olan 14 bin 268 öğrenciye SMS göndererek, kendileri için hazırlanan ve destek alabilecekleri “İlk Adımda Dost Eli” standına davet etti.

10.09.2014 15:29

Antalya Emniyet Müdürlüğü, Akdeniz Üniversitesi'ni kazanan ve kayıt için kente gelecek olan 14 bin 268 öğrenciye SMS göndererek, kendileri için hazırlanan ve destek alabilecekleri "İlk Adımda Dost Eli" standına davet etti.

Antalya Emniyet Müdürlüğü, ülke bütünlüğü aleyhinde faaliyet gösteren terör örgütlerinin yapmış oldukları menfi propagandaları etkisiz hale getirmek, gençleri bu propagandalara karşı bilinçlendirmek, terör örgütlerinin amaçları, faaliyetleri ile hedefleri hakkında aydınlatmak, polis ve öğrenci ilişkilerini güçlendirmek amacıyla yürütülmekte olan "Gençlerle Beraberiz Projesi" kapsamında;, 2014-2015 akademik yılı başlangıcında, Akdeniz Üniversitesi'ni kazanan ve diğer illerden kayıtlarını yaptırmak üzere gelecek olan 14 bin 268 öğrenciye SMS gönderilerek, kendileri için hazırlanan ve destek alabilecekleri "İlk Adımda Dost Eli" standına davet edildiği belirtildi.

1-5 Eylül tarihleri arasında Akdeniz Üniversitesi kampusü ve şehirlerarası otobüs terminalinde bulunan "İlk Adımda Dost Eli" irtibat standını 1033 öğrenci, 1752 öğrenci ailesi olmak üzere toplam 2785 kişinin ziyaret ettiği kaydedildi. Öğrencilere ihtiyaç duydukları konularda sözlü bilgilendirme yapılmasının yanı sıra bilgilendirme içerikli broşür, kalem ve bloknot dağıtıldığı bildirildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İlk Adımda Dost Eli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement