İlkadım'dan Kan Kampanyası - Son Dakika
Yerel

İlkadım'dan Kan Kampanyası

İlkadım\'dan Kan Kampanyası

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Halkımız kan bağışı bilincini benimsemiş duyarlılık noktasında üst seviyeye gelmiştir" dedi.

27.09.2014 19:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Halkımız kan bağışı bilincini benimsemiş duyarlılık noktasında üst seviyeye gelmiştir" dedi.

İlkadım Belediyesi ve İlkadım Kent Konseyi tarafından düzenlenen "Bir Damla Kan Bir Can" kan bağış kampanyası Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda geniş katılımla gerçekleşti. Düzenlenen kan bağışı kampanyasına İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Çetinkaya, İlkadım Belediye Başkan Yardımcısı Erol Köroğlu ve Musa Yüksel, İlkadım Belediyesi Özel Kalem Müdürü Yahya Çınkıl, İlkadım Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Bünyamin Kocaoğlu, İlkadım Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Yasemin Turan, Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever, Memur-Sen Samsun İl Başkanı Necdet Güneysu, Hizmet-İş Sendikası Başkanı Ziya Uzun, İlkadım Belediyesi Meclis Üyeleri Belediye birim müdürleri, belediye çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Tok, kampanya kapsamında kan alımını gerçekleştiren Kızılay Kan bağış otobüsünde gerekli kontrollerin gerçekleşmesinin ardından kan bağışını İlkadım Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Bünyamin Kocaoğlu ile birlikte yaptı.

"KAN HER ZAMAN İHTİYAÇTIR"

Samsun'un kan bağışını noktasından duyarlı olduğunu belirten ve kanın acil ihtiyaç değil her zaman ihtiyaç olduğunu belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "İlkadım Kent Konseyimizin başlatmış olduğu kan bağışı kampanyasında katılmaktan onur ve gurur duymaktayım. Kan bağış kampanyasına imza atan kent konseyimize teşekkür ediyorum. Önemli ve sosyal bir projeye imza atıldı. Yapılan bu kan bağışı kampanyasına gösterilen yoğun ilgi hepimizi mutlu ediyor. Vatandaşlarımızın duyarlılığına ne kadar teşekkür etsek az kalır. Bizler maalesef kan vermeyi hastalık olsun acil durumlar olsun eşimizi dostumuzu arayarak acil kan bulma telaşına giriyoruz. Bu çaba sağlıklı bir çaba olmuyor. Kan acil değil her zaman ihtiyaçtır. Bu düzenlenen kampanyaları önemsiyoruz. Kan ihtiyacı herkesin başına gelebilir hepimizin hastası olabilir. Bu nedenle halkımızdan bu kampanyalara duyarlılık göstermelerini istiyoruz. Samsunlu bir belediye başkanı olarak Samsunlu vatandaşlarımı canı gönülden kutluyorum. Halkımızın bu noktada oldukça duyarlı davranıyor. 'Bir Damla Kan Bir Can' sloganı altında başlattığımız kan kampanyasının hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İlkadım'dan Kan Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement