İlkadım'dan Kazım Karabekir Mahallesi'ne Yeni Müjde - Son Dakika
Yerel

İlkadım'dan Kazım Karabekir Mahallesi'ne Yeni Müjde

İlkadım\'dan Kazım Karabekir Mahallesi\'ne Yeni Müjde

“Beş Çayı” programında Kazım Karabekir Mahallesi’nden gelen bayanları ağırlayan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, konuklarına yeni bir müjde verdi.

26.10.2015 18:01

"Beş Çayı" programında Kazım Karabekir Mahallesi'nden gelen bayanları ağırlayan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, konuklarına yeni bir müjde verdi.

İlkadım Belediyesi'nce düzenlenen "Beş Çayı" programları devam ediyor. Acem Tekkesi Kültür ve Sohbet Evi'nde gerçekleştirilen çay programında her gün farklı mahallelerin bayan sakinleri ile bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, programa yoğun ilgi gösteren konuklarına teşekkür etti. Kazım Karabekir Mahallesi'nin hizmet ve projelerde en çok boy gösteren yer olduğunu söyleyen Başkan Tok, "Kışla, Kazım Karabekir ve Derebahçe Mahallerine içerisinde halı saha, çocuk oyun parkı, spor aletleri, dinlenme mekanları ve sosyal donatı alanlarının olacağı 750 bin TL'lik yatırımın startını verdik" dedi.

"KAZIM KARABEKİR ŞANTİYE ALANINA DÖNECEK"

Kazım Karabekir Mahallesi'nin hizmette altın çağını yaşayacağını belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Haftanın her günü gerçekleştirdiğimiz Beş Çayı programlarımızın bir yenisinde Kazım Karabekir Mahallesi bayan sakinleri ile bir aradayız. Bu buluşma programlarımıza yoğun katılım gösteren hanım kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Kazım Karabekir Mahallemiz her geçen gün gelişen gelişerek büyüyen bir mahallemiz oldu. Göreve geldiğimiz ilk zamanlar da araçlarımıza bindik ve mahallelerimizde tek tek keşif yaptık. Sadece Kazım Karabekir Mahallemizde değil diğer birkaç mahallemizde de bu sıkıntıları fark ettik. Geçtiğimiz aylarda ise Kışla, Kazım Karabekir ve Derebahçe Mahallerine içerisinde halı saha, çocuk oyun parkı, spor aletleri, dinlenme mekanları ve sosyal donatı alanlarının olacağı 750 bin TL'lik yatırımın startını verdik. Bu mahallelerimiz bizler için oldukça önemli yerleşimin her gün arttığı her gün büyüdüğü mahallerimizde hizmette çığır açacağız. Geçtiğimiz gün YEDAŞ ile görüştüğümüzde Kazım Karabekir Mahallemizde elektrik kablolarının yer altına alınması noktasında çalışmalara başlandığını öğrendik. Bu mahallemizde gerek kaldırımlar gerek yollar oldukça düzensiz. Buradan Kazım Karabekir Mahallesi hanım ablalarıma bir müjde daha vermek istiyorum. Söz veriyorum YEDAŞ çalışmalarını yaptığı alanlarda hemen arkasından biz kaldırım ve yol çalışmalarına başlayarak mahallemizi ter temiz yapacağız. Kaldırım ve yollarımız güzel olursa mahallemiz temiz olur güzel olur. Bu nedenle mahalle sakinlerimizin kısa süre daha sabırlı olmalarını rica ediyorum. Kazım Karabekir Mahallesinin hizmette altın çağını yaşayacak" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İlkadım'dan Kazım Karabekir Mahallesi'ne Yeni Müjde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement