İlker Şampiyonluk Serisini Korudu - Son Dakika
Güncel

İlker Şampiyonluk Serisini Korudu

Konya Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Engelli Badminton ve Bayan Hokey takımı aldıkları derecelerle kulübün göğsünü kabarttı.

03.07.2015 11:08

Uluslararası Bedensel Engelliler Badminton Şampiyonasında sporcumuz İlker Tuzcu şampiyonluk serisini korurken, Bayan Hokey takımından üç isim milli takım kampına katıldı.

Uluslararası Bedensel Engelliler Badminton Şampiyonası 24-26 Haziran tarihleri arasında İrlanda'nın Dublin kentinde yapıldı.

Turnuvaya 30 ülkeden aralarında Konya Büyükşehir Belediye Spor Kulübü'nden İlker Tuzcu'nun da bulunduğu 110 sporcu katıldı. Müsabakalar renkli ve çekişmeli anlara sahne olurken İlker Tuzcu aldığı başarılı sonuçlarla şampiyonluk serisini korudu.

Su5 kategorisinde çift erkeklerde birincilik kürsüsüne çıkan İlker Tuzcu, tek erkeklerde ise üçüncü olarak ülkemize bir altın bir de gümüş madalya kazandırdı.

HOKEYİN SULTANLARI MİLLİ TAKIMDA

Konya'da yapılan 18 Yaş Altı Kulüpler Arası ve İl Karmaları Hokey Türkiye Şampiyonası'nda Konya'yı temsil eden Konya Büyükşehir Belediye Spor Kulübü'nde forma giyen 3 yetenek, Milli takım kadrosuna alındı.

Türkiye Hokey Federasyonu tarafından düzenlenen 18 Yaş Altı Kulüpler Arası ve İl Karmaları Hokey Türkiye Şampiyonası'na katılan Konya Büyükşehir Belediye Sporlu Damla Ceren Adam, İlknur Tavlan ve Buket Balcı şampiyonada gösterdikleri başarılı performans ile Milli takıma yükselme başarısı gösterdi.

Konya'da yapılan kampa katılan hokeycilerimiz, 6-12 Temmuz tarihleri arasında Fransa'da gerçekleştirilecek U18 Hokey Avrupa Şampiyonası'nda Ay-Yıldızlı formayı terletecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İlker Şampiyonluk Serisini Korudu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement