İlkokuldan Projeye 10 Bin Kapaklı Destek - Son Dakika
Yerel

İlkokuldan Projeye 10 Bin Kapaklı Destek

İlkokuldan Projeye 10 Bin Kapaklı Destek

Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde yürütülen ‘Altın Kardeşliği’ isimli projeye Serdar İlkokulu’ndan yaklaşık 10 bin adet plastik kapakla destek geldi.

19.11.2014 18:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde yürütülen 'Altın Kardeşliği' isimli projeye Serdar İlkokulu'ndan yaklaşık 10 bin adet plastik kapakla destek geldi.

Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından, 'Kapaklar Umuda Dönüşsün' sloganı ile hazırlanan 'Altın Kardeşliği' isimli projeye her geçen gün destek artıyor. Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlilerince yürütülmekte olunan ve 1 Ocak 2015 tarihinde sona erecek olan 'Altın Kardeşliği' isimli proje etkinlikleri çerçevesinde Serdar İlkokulu öğrenci, öğretmen ve okul idarecileri topladıkları yaklaşık 10 bin adet plastik kapak görevlilere teslim edildi. Bartın ilinde sosyal sorumluluk projelerine verdikleri desteklerle sürekli gündeme gelen, eğitim kalitesi ile de Bartın'ın seçkin okulları arasında yer alan Serdar İlkokulu öğrenci, öğretmen ve okul İdarecilerinin projeye desteklerinin devam etmesi bekleniyor. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İlkokuldan Projeye 10 Bin Kapaklı Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement