Yalova İmam Hatip Lisesi Mezunları İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Yalova İmam Hatip Lisesi Mezunları İftarda Buluştu

Yalova İmam Hatip Lisesi mezunları, İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneğinin düzenlediği iftarda bir araya geldi.

21.07.2014 09:55  Güncelleme: 10:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova İmam Hatip Lisesi mezunları iftarda bir araya geldi.

Yalova İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneğince (YİHDER) bir düğün salonunda düzenlenen iftara, AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, İl Genel Meclisi Üyesi Yaşar Demirel, İl Müftüsü Mustafa Üskülüplü, Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya ve bazı kurum müdürleri katıldı.

Kur'an'ı Kerim tilaveti okunmasıyla başlayan iftar programında konuşan YİHDER Yönetim Kurulu üyesi Ali Kalyoncu, her yıl geleneksel olarak düzenledikleri iftar yemeğini kardeşlik, birlik ve beraberliğin pekiştirilmesi adına düzenlediklerini söyledi.

Dernek olarak İftar programına katılımın yüksek olmasından duydukları memnuniyeti dile getiren Kalyoncu, "İftara yaklaşık 800 kişi katıldı. Sizlerin sayesinde, ülkesindeki savaş nedeniyle vatanımıza sığınan kardeşlerimiz de şu anda aramızda bizimle iftar yapıyor.  Bu iftar programını düzenlememizin nedeni, birisini iftar etmenin ne kadar  büyük bir sevap olduğunun bilincinde olmamızdır. İstedik ki bu katkılarınızla buraya katılan kardeşlerimizin iftar sevincine ortak olun. Birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde daha nice iftar programlarında buluşmak ümidi ile hepinizin ramazan ayını tebrik ediyorum." diye konuştu. - Yalova

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yalova İmam Hatip Lisesi Mezunları İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement