İmam Hatip Lisesi Müdürleri Taşova'da Toplandı - Son Dakika
Yerel

İmam Hatip Lisesi Müdürleri Taşova'da Toplandı

İmam Hatip Lisesi Müdürleri Taşova\'da Toplandı

Amasya imam hatip liseleri müdürleri aylık değerlendirme toplantısı Taşova ilçesinde gerçekleştirildi.

04.02.2014 19:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amasya il genelinde görev yapan imam hatip lisesi müdürleri aylık gerçekleştirdikleri istişare toplantıları kapsamında Taşova ilçesinde bir araya geldi.

Taşova Milli Eğitim Müdürü Ali Rıza Atasoy başkanlığında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) toplantı salonunda gerçekleşen istişare toplantısında "eğitimin kalitesi ve nasıl daha iyi eğitim verilebilir" gibi konular ele alındı.

Toplantıda söz alan ve üniversite sınavlarında daha önceki yıllarda mesleki liseler ile imam hatip liselerinin yaşadığı katsayı sorunlarını hatırlatan Atasoy, ÖSYM tarafından yapılan çalışmalar sonucunda katsayı ile ilgili yaşanan olumsuzlukların giderildiğini söyledi.

Yeni düzenleme ile eşitsizliğin ortadan kalktığını ve imam hatipler ile meslek liselerinin yeniden önünün açıldığını belirten Atasoy, "Bu anlamda bu durum hem öğrencilerimizi hem de ailelerimizi tekrar imam hatip liselerine yöneltti. Özellikle ailelerimiz çocuklarının hem maneviyatlarının güçlenmesi noktasında hem de başarı grafiği her geçen gün artan imam hatip liselerinin güvenirliğini daha iyi ortaya koydu" diye konuştu.

Toplantı, okul müdürleri ve katılımcıların dilek ve temennilerini ilçe milli eğitim müdürüne iletmesinin ardından sona erdi. - Amasya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İmam Hatip Lisesi Müdürleri Taşova'da Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement