İmam Hatip Lisesi Öğrencileri İstiklal Marşı İçin "Klip" Çekti - Son Dakika
Güncel

İmam Hatip Lisesi Öğrencileri İstiklal Marşı İçin "Klip" Çekti

Niğde’nin Çamardı ilçesindeki Şehit Muttalip Soylu Anadolu İmamhatip Lisesi öğrencileri, İstiklal Marşı’nın Kabulünün 96’ncı yılı etkinlikleri çerçevesinde klip hazırladı.

11.03.2017 17:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niğde'nin Çamardı ilçesindeki Şehit Muttalip Soylu Anadolu İmamhatip Lisesi öğrencileri, İstiklal Marşı'nın Kabulünün 96'ncı yılı etkinlikleri çerçevesinde klip hazırladı. Klipte öğrenciler ve ilçe halkı İstiklal Marşı'nın on kıtasını da seslendirdi.

Şehit Muttalip Soylu Anadolu İmamhatip Lisesi öğrencileri, İstiklal Marşı'nın Kabulünün 96'ncı yıl dönümünü farklı bir çalışma ile kutladı. Öğrenciler, ilçe halkının da katkısı ile İstiklal Marşı klibi hazırladı. Çekimler, 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit olan Niğdeli Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir, Şehit Polisler Varol Tosun, Kemal Tosun, Veteriner Ramazan Konuş, okuldan mezun olan Şehit Piyade Berat Sağırkaya ve okulun ismi verilen Şehit Piyade Muttalip Soylu'nun mezarı başında yapıldı.

Şehit Muttalip Soylu Anadolu İmamhatip Lisesi Müdürü Adülgani Özkan, çekimleri bir hafta süren kliple ilgili şunları söyledi:

"İstiklal Marşımız, ulusumuzun en zor zamanlarında milletimize yüksek bir ümit ışığı olmuştur. Kalemi ile değil gönlü ile İstiklal Marşını yazan Akif'e ve marşına sahip çıkmak ve Asım'ın nesli olabilmek için öğrencilerimiz böyle güzel bir klip hazırladı. Desteklerinden dolayı TÜGVA Niğde temsilciliğine, öğrencilerimize, yardımcı olan öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ederim." - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İmam Hatip Lisesi Öğrencileri İstiklal Marşı İçin 'Klip' Çekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement