İmamoğlu: Beylikdüzü'nü Birlikte Geliştireceğiz - Son Dakika
Güncel

İmamoğlu: Beylikdüzü'nü Birlikte Geliştireceğiz

İmamoğlu: Beylikdüzü\'nü Birlikte Geliştireceğiz

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, MHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığı'na yeni seçilen Ali Aydın ve heyetini ziyaret etti.

18.02.2015 14:20  Güncelleme: 14:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziyarette, Beylikdüzü'nde tüm siyasi partilerin söz sahibi olduğunun altını çizen İmamoğlu, "Beylikdüzü'nü hep birlikte geliştireceğiz" dedi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilçedeki siyasi parti temsilcilerini ziyaret etmeye devam ediyor. Son olarak Milliyetçi Hareket Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden Başkan İmamoğlu, yeniden başkan seçilen Ali Aydın'ı ve heyetini tebrik etti, ardından ilçe yönetimiyle tanıştı.

Gündemin Sıcak Konuları Konuşuldu

İlçe başkanlığı toplantı salonunda yapılan görüşmede, gündemi hala sıcak olan ve herkesi derinden üzen Özgecan Aslan olayı hakkında görüşlerini paylaşan İmamoğlu, "Toplumda bir yara varsa bunun sorumlusu bizleriz. Herkes kendini toparlamalı. Tek çözüm eğitim" mesajı verdi.
"Kent Konseylerinde Tüm Siyasi Partiler Olmalı"

Beylikdüzü'nde her siyasi partinin söz ve fikir sahibi olduğunu vurgulayan Başkan İmamoğlu, "Toplumun her kesiminden fikir gelmesi çok önemli. Sizlerin her türlü önerisine açığız" diyerek bu noktada herkesten katkı beklediklerinin altını çizdi. Beylikdüzü Kent Konseyi'nin tüm siyasi partileri içine katarak mahalle bazında gerçekleştireceği oluşumlardan da söz eden İmamoğlu, "Mahalle bazındaki konseylere mümkün olduğunca fazla sayıda kadın temsilci katılmalı" diye konuştu. Ziyarette, 2015 yılı içerisinde başlayacak projeleri hakkında bilgiler de veren İmamoğlu, ardından parti üyelerinin taleplerini de dinledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İmamoğlu: Beylikdüzü'nü Birlikte Geliştireceğiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement