İmamoğlu Sağlıklı Ulaşım İçin Şoförlerle Buluştu - Son Dakika
Güncel

İmamoğlu Sağlıklı Ulaşım İçin Şoförlerle Buluştu

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilçenin ulaşımını değerlendirmek için Beylikdüzü ve Avcılar Şoförler Odası yönetimi ve oda üyeleri ile bir araya geldi.

20.04.2016 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlçelerin nüfus artışının ve ulaşım araçlarının sayılarının değerlendirildiği toplantıda İmamoğlu, "İlçedeki güleryüzlü ortam için sizlere de büyük görevler düşüyor" dedi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, daha kaliteli ve daha verimli ulaşım hizmeti için Beylikdüzü Şoförler Odası Başkanı Hasan Soran, Avcılar Şoförler Odası Başkanı Kemal Türk ve oda üyeleri ile buluştu. İmamoğlu, her zaman iletişimde olduğu vatandaşlardan gelen talepleri konuklarına iletti, fikir alışverişinde bulundu. Her yıl nüfus artışıyla orantılı olarak ulaşım konusunda da taleplerin arttığı Beylikdüzü için izlenecek yol haritası görüşüldü.

"Kaliteli Ulaşım İçin Hep Birlikte Çalışalım"

Her gün yoğun olarak çalışan ve kentin büyük çoğunluğunun ulaşımını sağlayan şoförlere kazasız, emniyetli günler dileyen İmamoğlu, "Her saat onlarca canı taşıyorsunuz. Herkesin eşi, dostu, çocukları sizlere emanet. Kaliteli ulaşım için hep birlikte çalışalım" dedi. Konuklara, kenti sahiplenişlerinin çok hoşuna gittiğini de belirten İmamoğlu, "Müşteriyi güler yüzle karşılayıp, uğurlamak çok önemli ve değerli bir dildir." diye konuştu ve kurumsal kimlik oluşması adına şoförlere yelek ve gömlek hediye etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İmamoğlu Sağlıklı Ulaşım İçin Şoförlerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement