İncesu Belediye Meclisi Toplandı - Son Dakika
Yerel

İncesu Belediye Meclisi Toplandı

İncesu Belediye Meclisi Toplandı

İncesu Belediyesi Nisan ayı olağan Meclis Toplantısı yapıldı.

08.04.2014 09:23

İncesu Belediyesi Nisan ayı olağan Meclis Toplantısı yapıldı. Toplantıda, Belediye Encümen üyeleri, katip üyeler ve meclis başkan vekili seçimleri, ihtisas komisyon üyeleri görev süreleri belirlenerek karara bağlandı.

30 Mart Yerel Seçimlerinin ardından ilk kez toplanan İncesu Belediye Meclisi toplantısında yapılan seçimlerde, Meclis Başkan Vekili olarak Burhanettin Soyak ve Mustafa Kızılışık, Katip üye olarak Mustafa Ekizoğlu ve Mehmet Balaban, Belediye Encümen üyeliğine gizli oyla Ali Eskici ve Mustafa Kızılışık oy birliği ile seçildi.

Üç kişiden oluşan ihtisas komisyonlarına ise Belediye Meclis üyeleri içinden yapılan seçimde, Plan ve Bütçe komisyonu üyeliğine Mehmet Balaban, Mustafa Bayam ve Abdullah Göktaş, İmar Komisyonu üyeliğine Ali Özal, Tuncay Şahin, Cengiz Değirmenci, Denetleme Komisyonu üyeliğine Murat Kalem, Fatih Kızılışık, Mustafa Ekizoğlu, Tarihi Kentler Birliği üyeliğine Burhanettin Soyak ve Ali Eskici, İncesu Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü üyeliğine Zekeriya Karayol, Burhanettin Soyak ve Ahmet Dönmez oy birliği ile seçildi.

Seçimlerden sonra meclis olağan gündeminde bulunan 18 maddeyi görüşüp kabul edilerek karara bağladı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İncesu Belediye Meclisi Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement