İnebolu'da Mezarlıklara Bayram Temizliği - Son Dakika
Yerel

İnebolu'da Mezarlıklara Bayram Temizliği

İnebolu\'da Mezarlıklara Bayram Temizliği

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde mezarlıklar bayram öncesi temizlendi, eksiklikleri giderildi.

22.09.2015 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde mezarlıklar bayram öncesi temizlendi, eksiklikleri giderildi.

İnebolu Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların rahat bir şekilde mezarlık ziyareti yapabilmeleri için mezarlıklarda temizlik çalışması yaptı. Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların daha rahat bir şekilde mezarlık ziyareti yapabilmelerinin amaçlandığı çalışmalarda, mezarlık içerisindeki çevreye zarar veren çeşitli atıklar ile kuruyan otlar ve istenmeyen çalılar ekipler tarafından temizlendi. Mezarlıklar temiz bir görünüme kavuşturuldu.

İnebolu Belediye Başkanı Engin Uzuner, İlçedeki tüm mezarlıklara yönelik devam eden çalışmalar hakkında şu açıklamalarda bulundu:

"Belediyemizce, her sene olduğu gibi bu yılda yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde, ilçemiz Hastane üstü, Battal, Çolakoğlu, Karaca, Altıkulaç, Avara, Boyran ve Karadeniz Mahallesi Mezarlıklarında çevre temizliği yapılarak mezarlıklarımızı çeşitli atıklar, istenmeyen otlar ve istenmeyen çalılardan arındırdık. Vatandaşlarımızın, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde rahat bir şekilde mezarlık ziyareti yapabilmeleri için mezarlıklara yönelik temizlik çalışması yaptık. Halkımızın Mezarlık ziyaretlerini ve defin işlerini rahat ve huzurlu bir ortamda gerçekleştirmelerini sağladık. Hizmetlerimize devam edeceğiz." - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İnebolu'da Mezarlıklara Bayram Temizliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement