İnebolu'da Öğretmenler Günü Kokteyli - Son Dakika
Yerel

İnebolu'da Öğretmenler Günü Kokteyli

İnebolu ilçesinde, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kokteyl düzenlendi.

25.11.2015 10:08

İnebolu ilçesinde, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kokteyl düzenlendi.

Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy, İnebolu Öğretmenevi'nde düzenlenen kokteylde yaptığı konuşmada, İlçe Milli Eğitim Müdürü, şube müdürü ve okul müdürlerini başarı belgesi ile ödüllendirdiğini söyledi.

Milli Eğitim ve okul yöneticilerinin başarılı çalışmalar yaptığını belirten Atasoy, "Hem geçmişteki hizmetlerinizden hem de benimle 3 aylık çalıştığınız dönemdeki uyum ve ahenkten dolayı taltif etmek ihtiyacı hissettim. Biliyorum ki devlet memurları için taltif edilmek çok anlamlı ve motive edicidir" dedi.

Eğitim camiasının 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlayan Atasoy, "Umarım emeklilik dönemine geldiğiniz zaman da böyle gözlerinizin içi pırıl pırıl güler. İçinizdeki şevk ve heyecan da emeklilik anına ve yaşına kadar muhakkak devam eder" diye konuştu.

Kokteylde İlçe Milli Eğitim Müdürü Selahattin Ustabaşı tarafından şarkılar seslendirildi. Kokteyle katılan öğretmenler, daha sonra birlikte pasta kesti.

Kokteyle Cumhuriyet Başsavcısı Erkan Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Gökhan Taşkın, İlçe Emniyet Müdürü  Ümit Öksüz ile öğretmenler de katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İnebolu'da Öğretmenler Günü Kokteyli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement