İneğin Yaraladığı Veteriner Sağlık Teknisyeni Kurtarılamadı - Son Dakika
Güncel

İneğin Yaraladığı Veteriner Sağlık Teknisyeni Kurtarılamadı

İneğin Yaraladığı Veteriner Sağlık Teknisyeni Kurtarılamadı

Konya’nın Ereğli ilçesinde geçtiğimiz hafta aşı yaptığı hayvanın tekme atması sonucu beyin kanaması geçiren ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden veteriner sağlık teknisyeni son yolculuğuna uğurlandı.

23.06.2014 18:46

Konya'nın Ereğli ilçesinde geçtiğimiz hafta aşı yaptığı hayvanın tekme atması sonucu beyin kanaması geçiren ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden veteriner sağlık teknisyeni son yolculuğuna uğurlandı.

Ereğli Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü'ne bağlı çalışan veteriner sağlık teknisyenlerinden Şahabeddin Ökmen (54), 18 Haziran tarihinde özel bir çiftlikte büyükbaş hayvanlara aşı yaptığı esnada hayvanın başına tekme atmasıyla ağır şekilde yaralanmış ve Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Burada yapılan müdahalede beyin kanaması geçirdiği tespit edilen Şehabeddin Ökmen, hava ambulansı ile Konya'ya sevk edilerek özel bir hastanede tedavi altına alınmıştı. Tedavisi süren Ökmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti. Ökmen'in cenazesi defnedileceği Ereğli ilçesine getirildi. Ökmen'in öğle namazını müteakip Ulu Cami'de kılınan cenaze namazına Konya Valisi Muammer Erol, Ereğli Kaymakamı Şakir Erden ve Belediye Başkanı Özkan Özgüven ile kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Ökmen'in cenazesi namazın ardından Meydanbaşı Mezarlığı'nda defnedildi.

Ökmen'in ailesi ve çalışma arkadaşları büyük üzüntü yaşadı. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İneğin Yaraladığı Veteriner Sağlık Teknisyeni Kurtarılamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement