İnegöl'de Trafik Kazaları: 1 Ölü, 5 Yaralı - Son Dakika
Güncel

İnegöl'de Trafik Kazaları: 1 Ölü, 5 Yaralı

İnegöl\'de Trafik Kazaları: 1 Ölü, 5 Yaralı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen 4 ayrı trafik kazasında bir kişi hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı.

07.07.2014 13:34  Güncelleme: 13:37

Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen 4 ayrı trafik kazasında bir kişi hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı.

İlk trafik kazası, Bursa-Ankara karayolu üzerinde Kaplan petrol mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 41 yaşındaki Y.K. yönetimindeki otomobil, kaplan petrol mevkiinde direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil, yolun ortasındaki bariyerleri de aşıp yağmur suyu kanalına düştü. Kanal içinde ters duran özel otomobilde bulunan yaralılar sürücü ile çocukları 9 yaşındaki Talha K. ile 11 yaşındaki Furkan K., yoldan geçen sürücüler ve olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansında görevli sağlık ekibinin yardımı ile araç içinden çıkarıldı. 2'si çocuk 3 yaralı 112 Acil Servis Ambulansları ile İnegöl Devlet Hastanesi Acil servisine götürülerek tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu ifade edilirken, kanala düşen araç çekici yardımı ile yoldan çekildi.

ARACI İTMEK İSTERKEN ALTINDA KALDI: 1 ÖLÜ

Bir diğer trafik kazasında ise sabah saat 06.00 sıralarında, İnegöl ile Bozüyük arası karayolu üzerinde Osmaniye mahallesi mevkiinde meydana geldi. Tır sürücüsü Murat B., kardeşi Ali B. ile Tır'ın yardımcı sürücüsü Muharrem İ. yol kenarında kalan otomobili çalıştırmak için itmeye başladı. Bu esnada arkadan gelen Muhittin Y. yönetimindeki 16 JLF 40 plakalı kamyonet, şahıslara ve arızalanan otomobile arkadan çarptı. Otomobil içinde bulunan servis elemanı Lokman Ö. ve aracın dışında bulunan Ali B. araçla birlikte yolun kenarına fırlarken, Muharrem İ. ise kamyonetin altında kaldı. Kazada kamyonetin altında sıkışan ağır yaralı Muharrem İ., itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu çıkartıldı. Hastaneye kaldırılan Muharrem İ. 2 günlük yaşam savaşına yenik düştü.

KARŞI ŞERİDE GEÇTİ

İnegöl merkezden İtfaiye istikametine seyir halinde olan sürücü N.B.'nin yönetimindeki özel otomobil, viraja geldiğinde direksiyon hakimiyetini kaybetti. Orta refüj üzerindeki süs ağacını da yıkıp karşı şeride geçerek R.Ç.'nin yönetimindeki araç ile kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonucunda araçta bulunan 9 yaşındaki Ö.Ç. hafif şekilde yaralandı.

BARİYERLERE ÇARPARAK DURABİLDİ

İnegöl'deki son kazada ise, İnegöl-Bozüyük arası karayolu üzeri, Oylat köprülü kavşağı mevkiinde meydana geldi. Bozüyük istikametine seyir halinde olan 25 yaşındaki R.Ö. motosikletinin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan motosiklet, yolun ortasındaki çelik bariyerlere çarparak durabildi. Ağır yaralanan sürücüye olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri müdahale etti. Yaralının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu ifade edildi.

Yaşanan trafik kazaları ile ilgili polis ekiplerinin tahkikatının sürdüğü bildirildi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İnegöl'de Trafik Kazaları: 1 Ölü, 5 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement