İzne Gelen Asker Motosiklet Kazasında Can Verdi - Son Dakika
Güncel

İzne Gelen Asker Motosiklet Kazasında Can Verdi

İzne Gelen Asker Motosiklet Kazasında Can Verdi

Bursa'nın İnegöl İlçesi'ne dağıtım izni için gelen 22 yaşındaki Emre Şimşek, arife günü geçirdiği motosiklet kazasında ağır yaralanıp hayata veda etti.

19.07.2015 13:27  Güncelleme: 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın İnegöl İlçesi'ne dağıtım izni için gelen 22 yaşındaki Emre Şimşek, arife günü geçirdiği motosiklet kazasında ağır yaralandı. Şimşek, tedavi gördüğü İnegöl Devlet Hastanesi'nde kurtarılamadı.

İZNE GELDİ ARKADSAŞIYLA GEZMEYE ÇIKTI

Vatani görevini yapan Emre Şimşek, dağıtım ve bayram izinlerini birleştirerek ailesinin yaşadığı Yukarıbalık Mahallesi'ne geldi. Arife günü arkadaşı Cihan Orhan ile gezmeye çıkan Emre Şimşek yönetimindeki 16 KAN 63 plakalı motosiklet İnegöl- Domaniç yolu üzerinden Tahtaköprü Mahallesi yönüne giderken, iddiaya göre, aniden yol üzerinden U dönüşü yapan 62 yaşındaki Recep Yenigül yönetimindeki 16 AP 565 plakalı otomobile yandan çarptı.

YAŞAMA İKİ GÜN TUTUNABİLDİ

Kaza sonucunda İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine getirilerek ameliyata alındıktan sonra yoğun bakımda yaşam savaşı veren Emre Şimşek, dün gece kurtarılamadı. Yaşama ancak iki gün tutunabilen askerin ölümünü haber alan ailesi ve yakınları gözyaşlarına boğuldu.

CENAZEYE ASKERLER KATILDI

Kazada ölen Şimşek'in cenazesi öğle namazı ardından oturduğu Yukarıbalık Mahallesi Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenazeye Garnizon Komutan Vekili Yüzbaşı Uğur Baş, İnegöl jandarma komutanlığı askerleri, yakın arkadaşları ve asker arkadaşları, katıldı.

İzmir'de acemi birliğini eğitimi tamamlayan Emre Şimşek'in bayramdan sonra usta birliği olan Ankara'ya gideceği belirtildi.



Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzne Gelen Asker Motosiklet Kazasında Can Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • TRAFİK UZMANI : Türkiyede trafik cezalarının miktarı çok az....mesela kırmızıda geçmek 500 tl ,,U dönüşü yapmak 1000 tl,,araçta telefonla konuşmak 1000 tl,,hatalı şerit değiştirmek 1000 tl,,aşırı hız yapmak 2 bin tl gibi cezalar olursa bizim halıkımız sırf paradan dolayı kurallara uyar yoksa bu millet asla adam olmaz..benden söylemesi... 20 4 Yanıtla
  • şehitlık yuce makam: ben buna kızıyorum işte arkadaş gerçekten teröristlerle çatışmada şehit olanlara bın dereden yokuş izne gidip motorsıkletle kaza yapan askere nerdeyse şehit muamelesı bayrağa sarmışlar birde kardesım görevde degıl catısmada degıl ne bu ya tribünlere oynamayı bıraksınlar artık 1 23 Yanıtla
    SEDAT: Neyin kafasını yaşıyosun burada şehitdir diye en ufak bir yazı yada söylem yok bu haberde adam asker elbetteki bayrak konulacak naaşına fazla içmişsin anlaşılan bu gün deniz de falan sen 9 0 Anti akp: Şehitliğinde mertebeleei var kardeş boş boş bilmeden konuşma tabiki bu kazada ölmüş çatışmada ölen askerle bir olmaz ama buda şehit ben bunu kendi bilgilerine söylüyorum allah bilir tabi 1 1
  • batmanlı 72: VATAN SAĞ OLSUN :) 2 21 Yanıtla
  • Ismail: Oncelikle asker kardesime mekani cennet olsun ailesine allah sabirversin diyorum bir motosikletsever olarak bu aleti kullanacaksaniz nacizane tecrubelerime dayanarak allah askina ekipmanlari mutlaka takin kask mont bellik dizlik ve mutlaka trafik kurallarina riayet ederek kullanin cunki motosiklet hem tehlikeli hemde zevkli bir alettir fakat insanlar motosiklet kullanicilarini ciddiye almiyor sanki kullandigi araba cok onemli motosiklet teneke. motorla araba ayni haklara sahip vergi kasko insanlari trafikte motosikletlere saygili olmaya davet ediyorum 20 0 Yanıtla
  • HAKAN: Mekanı cennet olsun inşallah.. 15 0 Yanıtla
  • Kenan: Allah rahmet etsin ins 13 0 Yanıtla
  • BERK: ALLAH RAHMET EYLESİN.. 12 0 Yanıtla
  • 61: Mekanın cennet olsun KARDEŞİM :( 12 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement